Симона Загорова шашна

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Симона Загорова все по-често привлича вниманието на медиите към себе си. Тя набира популярност не само заради таланта и именитата си майка, но и заради активността си в профилите си в социалните мрежи. С последните си снимки, тя шашна всички с новата си визия.

Социалната изолация ражда всякакви идеи, особено свързани с визията, защото хората разполагат с цялото време на света, за да си правят какви ли не експерименти, пишат от show.blitz.bg. Новата визия на Симона Загорова е поредното потвърждение за това и както е видно – доста успешно.

Дъщерята на Глория, която пое по свой собствен път в музиката преди няколко години, продължава да доказва, че не се притеснява от промените, нито от коментарите, които биха предизвикали в публичното пространство. Симона вече е с доста по-къса коса и изглежда много различно. Коментарите в профила й в социалните мрежи засега са изцяло положителни, а самата тя изглежда по-щастлива отвсякога, въпреки изолацията и липсата на възможност за срещи с приятели.

Галина Иванова, по-известна под артистичния псевдоним Глория, е българска попфолк певица, често наричана „Примата на българския фолк“. Наградена е за „Певица на годината“ през 1998, 1999, 2000, 2001 и 2003 г. и с приза „Певица на десетилетието“ през 2007 г. Глория е единственият попфолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, съответно през 2000, 2003, 2009 и 2015 г.

Галина Пенева Иванова е родена на 28 юни 1973 г. в град Русе в семейството на Пенко и Стефка Иванови. Има брат – Николай. Баща ѝ свири на кавал, а майка ѝ изпълнява народни песни. Откривател на гласовите способности на певицата е учителят ѝ по музика в училище „Христо Ботев“ – Никола Добринов. В четвърти клас се включва в хор „Дунавски вълни“. След развода на родителите ѝ известно време живее в Две могили. Там завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството“ и придобито свидетелство за МПС – категория С. Глория има дългогодишна връзка с композитора Илия Загоров. През 1996 г. се ражда дъщеря им – Симона Загорова.

Вижте още:Симона Загорова проговори за голямата си любовМладата изпълнителка Симона Загорова трогна цяла България с трогателно интервю за предаването „Папар…Feb 26 2020skafeto.comСимона Загорова отвя Мис БългарияДве млади и доста известни дами се изправиха тази седмица една срещу друга в „Черешката на тортата”,…Feb 7 2020skafeto.com