сина на Джуджи

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Дъщерята на Гала Мари изуми почитателите си с признания за любовта си към сина на Джуджи – Константин.

„Когато порасна, ще се омъжа за Тини”, казала още като 12-годишно момиченце, когато се прибрали след парти за Нова година със семейството на Диляна Маринова-Джуджи.

Тогава младата дама, която днес е инфлуенсърка, се запознала с Константин, с когото вече от няколко години са влюбени и щастливи. Периодично се появяват слухове, че ще стават родители, че са се оженили или пък се стягат за сватба, но засега няма новина по темата, пише Марица.

В началото на юли Мари-Константин на два пъти опроверга поредното предположение, че с Константин са се сгодили. Тогава тя сподели клипче в инстаграм, в което се виждат мили моменти от поредното събиране в дома на Джуджи. Домакинята е приготвила чудесни ястия, а майката на Мари-Константин – Гала и приятелят й Стефан се усмихват сърдечно. Самата Мари-Константин пък подскача щастливо по поляната и се целува с Константин. Веднага се появиха предположения, че повод за събирането е годеж, които се оказаха погрешни.

Мари-Константин, която в момента за втори път се лекува от Ковид-19, след като отиде на море, опроверга слуховете за сватба и пред Мондьо „Нямаме график”, отвърна тогава младата дама на въпроса на какъв етап са в отношенията си с любимия й. Тя сподели, че от съвсем малка е влюбена в сина на Джуджи. Още от онова парти за Нова година, в което семействата се събрали да празнуват заедно. Тогава Мари и Константин не контактували кой знае колко. Мари скучаела, заради което в някакъв момент започнала да си играе с балоните, които били част от празничната украса. Един от балоните отишъл към Константин и той й го подал – просто мил жест от негова страна. „Не крия, че си го харесвах още от 12-годишна. И така, през приятелството мина… Преди известно време изчислих, тази година станах на 24 години, т.е. аз половината си живот съм била влюбена в този човек”, каза Мари. И допълни: „Мисля, че сега ме обича толкова, че да компенсира за това време”.

Голяма част от това време двамата са били само приятели. С времето усетили, че „нещата може би тръгват в друга посока”. Тогава се случила и първата целувка. „Той е добър, умен и забавен”, каза тя за любимия си. Двамата споделят общи снимки в социалната мрежа някъде от 2015 г. И макар любовта им да цъфти от доста време насам и дори живеят заедно, Мари и Константин все още не се решават на брак.

Виж още:10 месеца след като кара К-19, дъщерята на Гала е заразена повторно (СНИМКА)10 месеца след като преболедува коронавирус, дъщерята на тв водещата Гала – Мари Будева е заразена п…Aug 13 2021skafeto.com

Дъщерята на Гала: Опитах се да отровя Стефан„Без да искам се опитах да отровя Стефан, защото реших, че ще правя вечеря, която се състои от салат…Aug 1 2021skafeto.com

Дъщерята на Гала: Гърдите ми пораснаха!Дъщерята на Гала се похвали, че гърдите й са пораснали, пише Lupa.bg. Мари Константин е качила някол…May 26 2021skafeto.com