синът на цеца вдига сватба

Синът на сръбската звезда Цеца Ражнатович и умопомрачителната красавица Богдана Родич вдигат пищна сватба с 500 гости този месец, пише Лупа.бг. Преди голямото събитие, бъдещата булка спретна пищно моминско парти, на което бе ослепителна.
Синът на Цеца и Богдана Родич готвят пищна сватба с 500 гости

Така знойната хубавица се наслади заедно с приятелките си на последен безгрижен купон за последно. Момичетата се заеха с организацията на лъскавата сбирка преди няколко дни.

Изборът на тоалет за големия ден зарадва всички фенове на семейство Ражнатович, както и тълпата, която видя Богдана преди началото на тържеството.
Синът на Цеца и Богдана Родич готвят пищна сватба с 500 гости

Въпреки, че всички момичета на партито блестяха, Богдана блесна със секси розов копринен халат, а на главата си носеше корона с було. Приятелките й, включително Анастасия Ражнатович – дъщеря на Цеца, носиха същите халати, но в кремав цвят.

Синът на Цеца и Богдана Родич готвят пищна сватба с 500 гости

Най-близките дами до Богдана – нейните две сестри, Анастасия Ражнатович и останалите гостенки организираха паметно тържество за бъдещата булка, което започна още в следобедните часове.

Красива тираджийка последва примера на Валери Божинов и запя страхотна песен на Цеца (ВИДЕО)Винаги е интересно, когато една дама има мъжка професия. Често виждаме привлекателни шофьорки на так…Feb 8 2017skafeto.com

Синът на Цеца и Богдана Родич готвят пищна сватба с 500 гости

Дъщерята на Цеца сподели някои от снимките на Богдана в профила си, като феновете коментират, че тя е една от най-горещите бременни жени в Сърбия, и че изглежда ослепително.

Богдана и Велко ще се оженят на 24 ноември в Белград. Вълко ще отведе булката от Тител с луксозен ролс ройс, направо в храма на „Свети Сава“, където младоженците ще сключат църковен брак пред епископ Стефан Сарич.

Тържеството ще се проведе в хотел Hyatt, с 500 гости. Говори се, че Богдана ще носи сватбената рокля на Цеца, с която певицата се омъжи през 1995 г. за Желко Ражнатович Аркан.
Цеца Величкович събра погледите с къс минижуп (СНИМКИ)Сръбската фолк легенда Цеца Величкович доказа за пореден път, че е неувяхваща и все така сексапилна.…Jul 22 2019skafeto.com

loading...