Благой Георгиев

Бившият футболист Благой Георгиев бе запратен директно в тъч по отвратителен начин от столичното заведение „Буда шиша“, съобщи агенция „Блиц“.Топ астроложката Алена: Преслава да се венчае или ще скъса с Павел, Златка и Благой ги събира брак по сметкаЗвездите може и да показаха настоящето си пред камерите на „ВИП брадър“, но бъдещето е само в ръцете…Dec 26 2018skafeto.com

В продължение на 5 месеца Джизъса рекламираше локала из сутрешните телевизионни блокове, а от време на време ходеше в него, за да припали наргиле.

Известността на Джизъса бързо придаде добавена стойност на „Буда шиша“ и изстреля невзрачното кафене в рекламния космос, колкото и относително да е това, когато говорим за България.

В началото след откриването си в края на миналата година „Буда шиша“ буквално преливаше от клиенти, а купоните гърмяха с шеметна сила. Бутилките с шампанско се лееха като Ниагара, а водката извираше като Перловската река.

След прогонването на Благо като рекламно лице обаче „Буда шиша“ се свлече в пропастта на посредствеността. Персоналът се разбяга панически в посока морските курорти и заведението заприлича на пустиня.

Благой Георгиев останал като попарен, след като разбрал за неблагодарната постъпка на босовете на „Буда шиша“ да му обърнат гръб, вместо да го короноват с отделно сепаре, което да носи неговото име.

Не по-малко гневна била и Русата Златка, която също разхождаше изваяната си снага из жалкото кръчме само и само, за да помогне на мъжа на живота си.

Отделен е въпросът, че е абсурдно в центъра на Студентски град да има локал, който да пропагандира пушенето на наргиле, което депутатите ограничиха със специален закон.Благо Джизъса пред фалит: Претърпя поредно фиаско!Бившият футболист Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, претърпява пълно фиаско със сделк…Jun 5 2019skafeto.com


loading...