скандал Маскираният певец

Тих скандал зад кадър тлее между детективите в „Маскираният певец” през последните няколко седмици, а причината за породилия се конфликт е финансова. Малко преди финала на шоуто стана ясно, че най-голямата звезда сред панелистите получава твърде висок хонорар, а останалите са били „прекарани” с доста по-тънки суми. Това в крайна сметка ще коства на продуцента Маги Халваджиян две от звездите му в шоуто.

Азис си е договорил колосално висок хонорар от шоуто „Маскираният певец”, пише „Уикенд”, позовавайки се на свои източници. За всяка своя изява в риалити шоуто, кралят на чалгата прибира по 10 000 лева. Сумата е втрещяващо висока на фона на далеч по-скромните пари, които получават останалите „детективи”. Певецът бил неотстъпчив, че само срещу такъв хонорар ще си наруши комфорта в събота вечер да не си е у дома. Въпреки опитите да го накарат да склони за по-малка сума, Васко бил неотстъпчив и в крайна сметка постигнал своето.

На Алекс Раева, Владо Пенев и Марта Вачкова обаче продуцентите плащат 10 пъти по-малко пари – едва по 1000 лева на предаване. За да не възникне напрежение, останалите панелисти били уведомени, че на Азис се плаща по 1500 лева. Истината за драстично по-високия хонорар обаче лъснала неотдавна благодарение на приказлива счетоводителка в Нова телевизия. Вестта, че чалга звездата е оценен цели 10 пъти по-скъпо, буквално разтърсила екипа на шоуто. Най-гневна била Марта Вачкова, която място не можела да си намери от огорчение. Ядосан бил и Владо Пенев, който се зарекъл, че това ще е последния път, в който участва в предаването.

„Нормално е Азис да взима най-много, именно той изнася шоуто на гърба си. Често е по-атрактивен дори от пеещите участници. Всеки път е с бляскави тоалети и знае какво да каже”, коментират зрители.

Този сезон на „Маскираният певец” е най-слабият от всички досега. Шоуто има доста по-нисък рейтинг от обичайния, а като че ли и никой не се вълнува от това кой се крие зад маските на участниците. Цялостното усещане е, че в предаването липсват големи звезди, а костюмите също не са особено атрактивни.

Виж още:Виктория Георгиева е победителят в „Маскираният певец“Виктория Георгиева е победителят в третия сезон на „Маскираният певец“. Тя се криеше под маската на …Dec 5 2021skafeto.com


loading...