гала малдивите

Водещата на ежедневното сутрешно шоу „На кафе“ по Нова тв Гала съумя да сътвори пикантен скандал от лятната си екзотична почивка на Малдивите, съобщи lupa.bg. Блондинката от Плевен, която е на 52, бе заснета по монокони от собствения си мъж Стефан.

Скандал с голата Гала на Малдивите (СНИМКИ)
Гала е застрашена от глоба от 3000 евро за голотиите си, които вее на Малдивите. Там нудизмът е строго забранен, властите не разрешават жени да се печат по голи гърди

Краткото видео от плажа на Малдивските острови, публикувано от Стефан, показа за миг стегнатите гърди на Гала, които очевидно са претърпели хирургическа интервенция. По-късно видеото бе изтрито от Стефан Галкин, както в телевизионните среди е известен мъжа до популярната водеща на „сапуненото“ сутрешно шоу „На кафе“.

Оказа се, че нудизмът на Малдивските острови е строго забранен и всички туристи изрично са предупреждавани още при пристигането си на райското кътче да спазват правилата за прилично плажно и вечерно облекло. Освен предупреждението, десетки табели на английски, руски и немски език, забодени из пясъчните ивици, алармират, че нудизмът се наказва с глоба, равняваща се на 3000 евро, а рецидивистите в нудизма даже могат да бъдат предсрочно помолени да напуснат Малдивските острови.

Скандал с голата Гала на Малдивите (СНИМКИ)
Гала показа стегнат силиконов бюст, но може да плати глоба колкото за нов чифт цици при д-р Енчев

„На Малдивите са много по-толерантни от властите в Дубай, но все пак и това е мюсюлманска държава и държат дамите да не се пекат по монокини. Миналото лято няколко рускини бяха помолени да напуснат и солено глобени заради неспазването на закона“, разкрива родна баровка, ежегодно ваканцуваща на Малдивите.

Дали Гала е била пипната от властите на Малдивите и глобена за закононарушението си, остава загадка.
Красива репортерка в „На кафе“ попиля българските мъже и отсече: Аз обичам със сърцето си, а не с езикаВ ефира на „На кафе” по Нова Тв красивата репортерка Ева Веселинова засрами българските мъже, докато…Sep 20 2018skafeto.com

loading...