скочи остро

Венета Райкова е сред българските журналистки, които се славят с хаплив език и ясно изразено мнение по всяка тема. Тя не пропусна да коментира новината, че Глория е развалила годежа си, при това като скочи остро срещу поп-фолк дивата.

Задава се нов мощен скандал в светските среди, пишат от show.blitz.bg. В основата му стои тв водещата и писател Венета Райкова, която се нахвърли с остри думи срещу фолкпевицата Глория и призна, че е писала за нея в книгата си. Преди дни стана ясно, че Глория е върнала годежния си пристен и е оставила възлюбения си Йордан Джермански. Това провокира Райкова да определи Глория като меркантилна, застраряваща фолкпевица, която все не я огрява да мине под венчилото.

Случайност? Фолкпевица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолкпевица пише в „Милионерката“ – меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама… Случйана прилика от книгата с действителността“, пише Венета.

И допълва: „Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолкпевици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица“. Едната фолкпевица е Глория, но всички се чудят коя друга визира Райкова в своята книга. А междувременно фенове на Примата на фолка набедиха Райкова, че си отмъщава на любимката им, която упорито отказваше да й гостува в „Папараци“ и да разкаже за тайната си връзка с бизнесмена.

Венета Руменова Райкова-Георгиева е българска журналистка, бивша водеща на предаването „Горещо“ по Нова телевизия, бивша водеща на „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT и настояща водеща на „Папараци“ по BTV. Родена е през 1974 година в град Попово. Едва 15-годишна, през 1989 г., печели първия конкурс за фотомодели и манекени. На 18-годишна възраст през 1992 година става първата победителка в конкурса „Mини Мис България“ за момичета до 1,66 м. Завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски“. Още 18-годишна постъпва на работа във вестник Хайлайф по темата „конкурс за журналисти“, който печели, докато се среща с главния редактор Георги Кузмов.

Работи и като репортер и в БНТ – седем години в нощния блок и в Частен случай, а половин година като редактор в Наблюдател. Три години е модел в София и Виена. Снимала се е за българската версия на списание „Playboy“. Повечето хора свързват чаровната блондинка с Ексклузивно по Евроком, което тя води от 1999 г. Конкурсите са ѝ слабост. През 2008 година е водеща на коментарната рубрика към Big Brother 4 – „Малката сестра“. През 2014 е част от Домсъвета към „ВИП Брадър: Образцов дом“, както и е водила „Голямата уста“ към шоуто. От 13 април 2015 до началото на 2016 води всекидневно едночасово шоу по ТВ7 „Дневникът на Венета“. От юни 2017 до септември 2017 е водеща на всекидневното предаване „Горещи срещи с Венета Райкова“ по BIT. От 17 септември 2017 е водеща на “ Папараци “ по BTV.

Вижте още:Безработната Венета Райкова със сензационна новина (Снимка)Безработната Венета Райкова определено не стои със скръстени ръце, докато трае извънредното положени…Apr 9 2020skafeto.comРемонт принуди Венета Райкова да поживее на хотел (СНИМКА)Телевизионната водеща Венета Райкова и синът ѝ Патрик, който наскоро издаде първата си книга, са при…Mar 13 2020skafeto.com

loading...