славея сватба

Голямата дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, отговори на серия от въпроси на фенове в стори в Инстаграм, пише Дир.бг.

В импровизираната „пресконференция“ Сиракова отговори на доста лични въпроси, като разкри, че има вече 9 татуировки, а един от най-щастливите мигове в живота ѝ е бил раждането на племенницата ѝ и кога ще бъде сватбата с любимия ѝ Иван, за когото се сгоди в разгара на лятото.

От отговорите на Славея става ясно още, че мачът България-Англия, завършил с разгромяващия резултат 0-6 и с расистки скандал за страната ни, за нея е „още по-лоша работа“ и от глобалното затопляне.

В последно време звездната дъщеря е на върха на щастието. Скоро след годежа ѝ с любимия ѝ Иван, тя го показа на фенове и приятели в социалните мрежи, а стана и кума на сестра си Виолета, която се омъжи за годеника си и баща на дъщеря ѝ – Георги Коруджиев, на пищна сватба, събрала знаменитостите на грандиозно тържество.Всички забравиха за скандала с дъщеря й Славея, след като Илиана Раева на 55 пусна тази снимка във Фейсбук55-годишната бивша състезателка по художествена гимнастика показа, че в отлична форма на лятната си …Jun 27 2018skafeto.com

Илиана Раева свирепо защити Славея за скандала с майките: Долу ръцете от дъщеря ми! Употребихте ли всички клетви към семейството ми?Илиана Раева се включи в защита на дъщеря си в социалната мрежа. Припомняме, че Славея укори майките…Jun 21 2018skafeto.com

loading...