слави кобилкина посланика

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Наталия Кобилкина, която ще блесне с роля в новия сезон на сериала „Съни бийч”, разшири професионалните си занимания и вече не само учи жените как да намерят успешен мъж или да възродят страстта с партньорите си, а и как да правят бизнес и да изкарват пари. Сексоложката издаде книга за успеха в края на декември, миналата година, като е убедена, че финансовото благоденствие е възможно за всеки, без значение откъде е и на кое житейско стъпало се намира.

Самата тя е доста удачен пример за това. Като девойка, Наталия живеела със семейството си – родителите й и двете й сестри, в 40 кв.м, а на трапезата им преобладавали боб и картофи. Днес оправната рускиня управлява фирма с над 15 служители, прави семинари в различни краища на света, инвестира парите си, така че да има няколко източника на доходи, а личната консултация с нея струва 600 лева. Солидни заслуги за това забележително професионално развитие има не кой да е, а Слави Трифонов.

„Аз дори нямах идея кой е той”, споделя сексоложката. Затова и отказала първите две покани за гостуване в „Шоуто на Слави”. Приема третата и след участието си в предаването става известна буквално за една нощ. Още вечерта след гостуването си, Наталия получила покана от шоуто за договор. Рейтингът бил толкова висок, че й предложили да води рубрика. „Тогава цъкнах в гугъл да видя кой е Слави”, признава рускинята, родом от Ростов на Дон. Тя завършва бизнес психология и клинична психология в руския Научноизследователски институт по семейна психотерапия и медицинска психология. На 20 години започва работа в сферата на човешките ресурси в женско списание в Казахстан и скоро прави първия си бизнес тренинг в Молдова, където я изпращат от фирмата.

В България Кобилкина пристига с първия си съпруг Делчо Добрев, с когото се запознават в Москва през 2007г. У нас Наталия работи съвместно с Института по НЛП, откъдето получава сертификата си по НЛП и Ериксонова хипноза. През 2009 г. стартира собствена практика, като междувременно води рубрики в женски издания. Дори, когато става популярна и бележи първите си професионални успехи, Наталия продължава развитието си, като преминава обучение по семейни констелации във френската школа на Идрис Лаор. В личен план също търпи промени. През 2015 г. се развежда и две години по-късно среща втория си съпруг – гръцкият бизнесмен Такис Дретакис.

„Още след излизането от шоуто изведнъж аз разбирам, че животът ми никога няма да е същият. Просто го разбирам”, казвала е Наталия за гостуването си в „Шоуто на Слави”. След като получила предложението да води рубрика в предаването, тя звъннала на свой приятел-адвокат, за да се консултира и по между другото питала дали Слави е известен. Чула по телефона как той прочистил гърлото си, а после й казал: „Утре сутринта бързо на кафе да ти обясня нещата”. Още след първия епизод на рубриката й „Мъжът и жената интимно” в „Шоуто на Слави” през 2012 г., пристигнали хиляди писма с въпроси от зрители. Наталия, която отговаряла на тях в рубриката си, е споделяла за един от първите пъти, в които разбрала, че е популярна. Веднъж, малко след старта на тв изявите й, възрастна жена на около 80 години я спряла на улицата: „Наталка, аз те гледам и на внуците казвам да те гледат”.

Любопитна подробност е, че рускинята получила поканата да гостува в „Шоуто на Слави” в момента, в който простила на баща си за нещата, за които го упреквала в себе си и се свързала с любовта си към него. Според Наталия връзката с парите и бизнеса е отражение на тази с бащата. „Бащата е нашият корен. Ако го отхвърляме, не го приемаме и го осъждаме, парите ще идват при нас трудно, на много висока цена. В момента, в който спрем да съдим баща си, получаваме такава подкрепа, помощ и мощ, че започваме да преуспяваме”, казвала е тя. Връзката с майката се отразява върху отношенията с мъжете, забременяването, женската роля, приемането на себе си като жена.

Пътят на Наталия не е само нагоре. Рускинята не просто е изучавала философията на успеха и печеленето на пари. Изпитвала го е. С първия си мъж претърпели солиден фалит. Инвестирали пари, които по-късно загубили. Тогава от жк. „Младост”, където живеели, до центъра на столицата пътувала с автобус 14. На младини сексоложката, която е израснала в семейството на потомствени лекари и има две сестри, пътувала с автобус 14 и до дома си в Ростов на Дон. Съвпадението безспорно е доста любопитно. „Този автобус 14 ме преследваше в живота и живяхме много скромно и бедно и в България”, споделяла е тя. След фалита с първия й мъж, Наталия взела решение да бъде богата. Това е изтъквала като промяна, която внесла в живота си. Запитала се какво може да даде на хората? А когато го измислила, започнала се да се стреми да бъде най-добрата. „Трябва да обичаш това, което правиш, и да бъдеш най-добрият, да полагаш много усилия”, обяснявала е тя.

Разяснявала е още, че фалитът с първия й мъж се случил, понеже прескочили ниво – в книгата си пише, че има седем нива на парите. Затова е важно, смята Наталия, човек постепенно да се изграждат нива, без да прескача някое. „Да има покритие, знания, умения, навици, да се научи да прави по-лесни неща и постепенно да усложнява. Ако някой спечели пари, без да е готов за тях, например срещне богат партньор, но няма вътрешна сила да издържи, накрая може изгуби и партньора, и парите. Не е въпрос да привлечеш, а да издържиш. Това изисква дисциплина и постоянство”, казвала е Наталия. Смята, че сред важните неща за постигането на успеха е човек да има мечти и желания, но те да са свързани с цели, които да планира. Нужно е още дисциплина. Трябва да се работи постоянно за постигане на целите, изисква се отдаденост. Необходимо е още да мислиш алтернативно и да търсиш начини, по които това, което искаш, може да стане. Важно е и да умееш да изграждаш партньорства. Наталия е убедена и в ключовото влияние на желязната воля. Когато я има, има и дисциплина на ума. Наталия вярва, че когато контролираш убежденията си, можеш да контролираш и разширението в живота си.

Мъжът й – гръцкият предприемач Такис Дретакис, я подкрепя във всичките й начинания. Тя – него също. Партньорството е синергия и смисълът е двамата взаимно да се допълват, смята сексоложката. Любопитна подробност е, че за Коледа и Нова година той й подарил много хубави и скъпи обувки, а тя го изненадала с „пари, защото иска да инвестира в някакви неща”. Такис и Наталия живеят със сина си в Лондон от две години, но често пътуват, включително и до България. Такис харесва лудите идеи на Наталия, а тя пък, че той я подкрепя и й угажда. Например, случвало се Наталия да го събуди в 04;00 сутринта и да му предложи да пътуват. Тогава отишли до Солун. Такис никога не й казвал „не”. Той харесва това, че Наталия винаги е себе си и в професионалния си, и в личния си живот. Що се отнася до любовния им живот, съпрузите правят секс два-три пъти в седмицата. Това сподели Такис в средата на април, когато с Наталия гостуваха в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Наталия, която бе със слушалки, за да не чуе отговора на мъжа си, после заяви, че „колко пъти” зависи от натовареността им през седмицата. Все пак отговорът й бе близък до този на Такис. На другите въпроси също имаха съвпадения – идеалната продължителност на сексуалния акт според Такис е цяла нощ – два-три часа с почивката, а според Наталия – един-два часа; бяха единодушни, че любимата й поза е класическата мисионерска. Двамата идеално са напаснали работните си програми, така че винаги да имат време един за друг и за сина си, писа Уикенд.