ВМРО Слави Стефан Янев

Няколко бивши гаджета на Слави Трифонов са част от партията му „Няма такава държава“, разкриват запознати. На скандалното учредително събрание на политическия проект на чалга месията присъствали накуп две негови екслюбовници, както и настоящата му изгора.

В залата, в която в продължение на 3 часа хората на Дългия стояха под ключ и без телефони, докато той се появи с черен джип и цяла тумба охранители, били психоложката Маги Ангелова и топмоделката Венета Харизанова, доверяват очевидци.

Слави набута 3 любовници в партията си (СНИМКИ)
Слави с Маги Ангелова

Първата остава в историята като голямата любов на Трифонов. Въпреки че любовната им връзка приключва още през 2000 г., двамата поддържат топли отношения и се говори, че бившият тв водещ продължава да бъде щедър спонсор на нейните проекти. В момента варненката се занимава с психология и се изживява като духовен гуру. В своя център „Емпатия“ тя води лекционни курсове, семинари и учения с психологична насоченост. И до ден днешен Ангелова е известна като единствената жена, на която Дългия се е обяснил публично в любов.

Връзката между тях започва още през 1997-а, когато Маги се класира на трето място в конкурса „Мис България“. Следват 3 години на любов и щастие, когато внезапно тя го напуска. През 2000 г. Трифонов ѝ се обяснява в любов пред цяла България. На прощалния концерт на „Хъшове“ той със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за прошка и казва, че я обича. „Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих“, разказва по-късно Маги.

Слави набута 3 любовници в партията си (СНИМКИ)
Венета Харизанова

Другата фаворитка на чалгаджията, присъствала на учредителното събрание на „Няма такава държава“, е манекенката Венета Харизанова. През годините, в които шоуто му бе на екран, тя многократно участваше в журито на форматите, които организираха в предаването, като „Лигата на необикновените“, „Мъжът и жената интимно“, „Умна и красива“.

Неведнъж Харизанова е сядала и на стола му в ролята на водеща, когато известни личности го заместваха заради дългото му отсъствие поради здравословни проблеми. Миската дълго време беше спрягана за гадже на Трифонов, но отношенията им така и не станаха публични. Според слуховете именно Венета била причината Слави да се скара с дългогодишния си приятел Росен Петров, тъй като и двамата си падали по нея.

Слави набута 3 любовници в партията си (СНИМКИ)
Мартина Джорджевич

Учредителното събрание на „Няма такава държава“ се превърнало в същинска любовна арена, защото в залата присъствала и настоящата изгора на Дългия – Мартина Джорджевич. Бившата фитнес инструкторка, която е два пъти по-млада от шоумена, се хвали, че е жената до него от 4 години. Тя най-редовно публикува във „Фейсбук“ агитационни материали и хвалебствени слова по адрес на Дългия.Това ли са му на Слави кадрите? Изхвърленият отвсякъде Крум Савов мераклия да става депутатСпортният корифей Крум Савов се е засилил към върховете на политиката. От доста време, журналистът с…Oct 24 2019skafeto.com


loading...