слави рачков

Слави Трифонов дълбоко съжалява, че не е първият поканен гост в шоуто на Димитър Рачков. Очаква се комикът да води свое предаване по Нова телевизия. За момента от медията няма официално потвърждение на това, но подготовката за стартирането на шоуто тече с пълна сила. Негов продуцент ще е Магърдич Халваджиян.

В първото щоу гост на Рачков се очаква да бъде колегата му, комикът Краси Радков. Самият Радков води предаването „Златна рибка“ по телевизията 7/8. Точно в него Слави обяви, че иска да е първият гост на Рачков, пише България днес.

„Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е веднъж в седмицата. Ама на, покани Краси Радков за първи гост“, тръшна се Слави.

„Ами то ние тук сме взаимозаменяеми! Можеш ти да отидеш, аз ще поводя предаването ти, после обратното“, предложи му Радков, но Слави не прие идеята да се размени с колегата си.

Рачков и Радков вече са се изявявали заедно, Двамата заедно с „Ку-Ку“ бенд се появиха на сцената на „Арена Армеец“ в „Забраненото шоу на Рачков“. Това стана с благословията на Слави, след като той и Магърдич Халваджиян след дълг години спорове се сдобриха.

Въпреки че няма да участва в шоуто на Рачков, Дългия може да се появи на пазара под формата на … вибратор.

„Има един българин Антон Симеонов, който изработва сувенири вибратори във формата на известни личности с голи глави. Вече е направил такива на Вин Дизел, Джеф Безос, Джейсън Стейтъм. Човекът иска и теб да те включи в списъка, като е подготвил дори договор, изпратил ни го е. С тази голяма глава ще ощастливиш много хора, а и ние можем да участваме отдолу като малки главички“, обясни в последното си предаване Краси.

Самият Слави през смях обяви, че дава съгласието си да го ползват за вибратор.

Виж още:Рачков натирен от Халваджиян заради любовна интригаДимитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Новината шокира в…Jan 24 2021skafeto.com


loading...