Николаос Цитиридис Слави си купи телевизия регистрира партията закон
Слави Трифонов

В края на месеца стартира телевизията на Слави Трифонов. Шоуменът вече е събрал екипа си, с който ще се опита да срази конкурентите.

Дългия залага на вече познати лица от екрана, които по една или друга причина са аут от телевизията. Сега той е решил да ги върне и използва техните имена в бранша, които не са за подценяване.

Според източник на агенция БЛИЦ със спортно предаване се е уредил Крум Савов, който вече уговаря своите интервюта със звезди от спорта. Той се е доказал за специалист в тази област и Слави залага изключително много на уменията му, тъй като това ще бъде единственото предаване със спортна насоченост.

Нов удар на Слави, привлече голямо име в екипа си (СНИМКА)
Крум Савов

Вече стана ясно, че и Милен Цветков ще „възкръсне“ в новия проект на известния гологлав шоумен с „Шоуто на Милен Цветков“.Миролюба Бенатова: Отказах на Слави!Миролюба Бенатова опроверга лично плъзналите слухове, че е част от новия проект на Слави Трифонов. Н…Oct 8 2019skafeto.com

Слави Трифонов създаде ВИС-3„Слави Трифонов създаде ВИС-3“ е коментар на Данка Радева в Ретро.бг. Публикуваме го без намеса.

Това ли са спасителите? Слави дава структурите на политически хамелеони и въртиопашкиПартията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ вече започна набирането на през районните координат…Oct 9 2019skafeto.com

loading...