Славков наследството

„Нищо не съм профуквал, живея нормално като всички хора.“ С тези думи емблематичния внук на Тодор Живков – Тодор Славков, обяснява, че не е похарчил или изпил наследството, останало му от популярните родители – Людмила Живкова и Иван Славков – Батето.

Само преди дни стана ясно, че Валя- третата жена на баща му, е продала семейната къща в която живя с Батето, преди той да си отиде, тъй като не може да я стопанисва. Според близки до семейството са продадени и бижута за около 3 милиона евро, но как сумата е разпределена между Валя Славкова и Тодор остава да се гадае.

Според приятели на Батето неясно остава и още нещо – каква е съдбата на колекцията с артефакти на Славков – картини, иконостас, скулптури. Батето е завещал не един и два имота на семейството си в Бистрица, край морето, в центъра на София, но някои от тях отдавна са сменили собственика си.

Малък Тошко: Не съм профукал наследството на Иван Славков

„Живея като останалите нормални хора“, споделя малък Тошко, когото всички се надпреварват да изкарат пияндурник и прахосник.

От доста време наследникът на Живкови не пие. Като примерен родител взима често при себе си и дъщеря си Кати, а с майка й Силвия се редуват в отглеждането й. Преди години се знаеше, че преди смъртта си Батето прехвърли голяма част от имотите си, но не на собствения си син, а на жена си и нейната дъщеря Ния. Малко известен е факта, че Валя има дъщеря от първия си съпруг, актьора Ники Сотиров.

Още през август 2008 година Батето и съпругата му даряват на Ния Сотирова огромната къща на столичната улица „Хан Омуртаг“, която преди дни се продаде. По-късно стана ясно, че Ния се е отказала от наследството. За Тодор Славков е известно, че притежава мезонет на столичния булевард Будапеща, имот най-вероятно завещан от майка му Людмила Живкова, писа „България Днес“.

Вижте още:
Тодор Славков: Никога не ми е хрумвало да се женя„Никога не съм се поставял в толкова неравностойно положение, че да помисля за сватба. Никога не ми …Mar 15 2021skafeto.com

Плейбой, червен принц, зет на Тато, Човека-телевизия – Иван Славков„Доброто прекарване е винаги там, където съм. Скучно ми е там, където ме няма”, казваше без капка ск…Aug 2 2020skafeto.com

Сестрата на Стефан Данаилов чакала дете от Иван Славков. Първата й голяма любов бил Иван КондовГолямата актриса Росица Данаилова почина внезапно преди седмица, а в последния й земен път я изпрати…Oct 4 2018skafeto.com


loading...