сладко момче

Детските снимки винаги ни разчувстват, защото в тях има някакво очарование и чистота. Децата са непринудени и необременени, което се отразява дори и на фотографиите им. На снимката има едно сладко момче, което в момента е една от големите български звезди. Снимката бързо се превърна в хит в медийното пространство, тъй като не се среща често кадър от архивите на българските известни личности.

Това малко хлапе днес е една от големите родни звезди, предават от show.blitz.bg. Той е обичан от целия български народ и неведнъж се е доказвал като брилянтен актьор. Тази снимка е по повод гостуване в неговия роден град. Съгражданите му го приели топло и той реши да им благодари и да сподели кадър от времето, когато е живял там и пази едни от най-хубавите спомени.

Ако се вгледате по-задълбочено ще познаете, че на снимката е Виктор Калев. Очите, устата, лицето…всички черти са останали непокътнати през годините. Само преди месец Виктор навърши 50 години, а на снимката е не повече от 2-годишен.

Калев обича да говори за родния си Златоград и наскоро имал честта да представи своето шоу „Грамофонът“ пред съграждани. Актьорът признава, че за него това е била една от най-важните и емоционални изяви досега.

Виктор Нанков Калев е български актьор, роден в Златоград. През 1994 г. завършва ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност актьорско майсторство за драматичен театър в класа на професор Здравко Митков. Първоначално работи в Каналето. От 2004 г. до 2015 г. е в екипа на „Шоуто на Слави“. През 2017 г. е жури на „Като две капки вода“.

Знаменити роли
Петър Стоянов – Сатирично превъплъщение на бившия президент Петър Стоянов
Симеон Сакскобургготски – Сатирично превъплъщение на Симеон Сакскобургготски
Лили Иванова – Сатирично превъплъщение на Лили Иванова
Росица Кирилова – Сатирично превъплъщение на Росица Кирилова
Кольо Фичката – Сатирично превъплъщение на строител
Ранърса – Сатирично превъплъщение на затворник, известен с песента си „Баща ми е“.
Росен Плевнелиев
Саня Армутлиева
Гугутка Заспалова
Кичка Бодурова
Антоанета Добрева – Нети
Володя Стоянов

Барак Обама
Деса Поетеса
Галя от дует Каризма
Милко Калайджиев
Роналдундьо – Дел Пеньо
Дядо Шишарко
Силвия Кацарова
Виктор Удобното
Софи Маринова
Цветанка Ризова
Пламен Орешарски

Вижте още:300 бона за Виктор Калев след раздялата със Слави ТрифоновРекордни хонорари заработва актьорът Виктор Калев след раздялата с „Шоуто на Слави“. Комикът направо…Jun 19 2019skafeto.comСлави остана без актьори, иска да си върне Виктор КалевКастингът за нов актьор в „Шоуто на Слави“ претърпя провал. Слави Трифонов така и не може да намери …Mar 15 2019skafeto.com

loading...