служителите си

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Елизабет II е най-възрастният действащ монарх в света. Тя е обичана както от британците, така и от хората по цял свят, не само заради впечатляващата си биография, но и заради приятелското излъчване, което има. Стана ясно и колко пари е похарчила кралицата за подаръци на служителите си.

Елизабет II не щади усилия за празничния сезон, пишат от iwoman.bg. Много привързана към Коледа, 93-годишната кралица ще се радва на тържествата в дома си в Сандрингам, където ще участва в традиционната литургия, която се провежда в църквата „Света Богородица Магдалена“. Но преди да тръгне, тя ще обърне специално внимание и на персонала на Бъкингамския дворец.

Тази година Елизабет II е планирала около 620 подаръка за своите служители и близки, пише „Мирър“. Вместо да ги постави под гигантската елха, тя лично ще ги подари.

„До нея ще застане помощник и той ще прошепне името на всеки получател на подарък, който пристъпва към нея, както е в рамките на традиционна церемония“, обясни близък източник за церемонията по връчването на подаръците.

Кралицата изпраща и 750 поздравителни картички по целия свят. С други думи, подготовката за тържествата в края на годината е особено силна. Всички тези подаръци и жестове на внимание очевидно имат цена, която се оказва астрономическа. Според доклади на „Мирър“, Елизабет II е похарчила 30 000 паунда за Коледа, което прави близо 40 000 евро. Това се казва кралска щедрост!
Източник: БГНЕС

Елизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и държавен глава на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и на 15 страни от Общността на нациите (включително Канада, Австралия и Нова Зеландия). Тя е глава на Общността на нациите, върховен управител на Църквата на Англия, главнокомандващ британските въоръжени сили и лорд на Ман.

Вижте още:Самата кралица Елизабет II погази традициитеКралица Елизабет II е действащият монарх на Великобритания. Тя години наред е не само кралица, но и …Oct 17 2019skafeto.comСух режим! Кралицата затвори бар в двореца, персоналът много се напивалКралица Елизабет Втора имала бар в Бъкингамския дворец, но се наложило да го затвори, защото персона…Sep 18 2019skafeto.com