андреа моника

Обраната Моника Валериева и прелъстената и изоставена Андреа се изложиха здраво с чат на живо, който пуснаха в социалните мрежи, пише lupa.bg. Двете приятелки удивиха дори най-заклетите си почитатели с долнопробния си вулгаризъм.

Двете старлетки се пуснаха в лайв видео без грим. Това е първият шок, който трябваше да преживеят зрителите, но истинската бомба дойде след това, когато заговориха за… мъжките атрибути и колко е важен размерът.

Андреа тръгна да обяснява, че перфектният мъж за нея трябва да е духовно извисен човек. „Човек не трябва да се вглъбява толкова във физическите дадености на друг човек. С времето разбрах, че тези неща са временни“, категорична е бившата на Кубрат Пулев.

Смях: Андреа и Моника Валериева за важността от големината на "мъжкото достойнство" (Снимка)

Това откровение на Андреа предизвика неистов смях у Валериева. „Трябва да е с голям член, задължително! Представяш ли си го човек на изкуството, бля-бля, занимава се с някакви тъпотии и накрая с пишка нюню.Аз с времето разбрах, че пенисът не е временен, върви си с мъжа и е добре да бъде с нормални размери“, смая с тъпотиите си Мона и стана за подигравка в социалните мрежи.

Новият мъж на Андреа – Снимка от хотелската стая в ДубайПевицата Андреа отново успя да прикове вниманието към себе си в социалните мрежи след като тя публик…Aug 20 2019skafeto.com

Появиха се коментари, че вероятно двете деликатно се опитват да засегнат бившия на Андреа – боксьорът Кубрат Пулев. Хората в социалните мрежи предполагат, че зад коментарите за „малка пишка“ се визира мъжкото достойнство на Кобрата.
Николета към Моника Валериева и Андреа: Проституирате без мен?Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на „колежката“ си Моника Валериева, че не я е взела със…Jul 28 2019skafeto.com

loading...