https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лято е – всички са жадни, включително и един черен гарван, който – както ще видите от видеото – безстрашно си иска вода от група млади хора. Несъмнено, той им се доверява – очевидно те не за първи път са на това място и са свикнали да го хранят! Очевидно така е и сега, но жегата е убийствена и организмът си иска своето – вода! Но водата е в затворена бутилка и от гарванът се иска да прояви „способностите“ си да се добере до живителната течност!НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Какво се случи, когато този гарван грабна камъчето в човката си? Учените останаха ШОКИРАНИ! (ВИДЕО)Никой не предполагаше какво ще се случи с този гарван, когато учени решиха да тестват неговата интел…Jul 12 2016skafeto.com

Е, ясно , че още не се е родил гарван, който да отвие капачката на бутилка с минерална вода, нито да я пробие с клюна си!

Впрочем, дали гарванът на видеото знае, че в бутилката има вода или просто иска да провери какво има там – гарваните по природа са много, много любопитни птици! Отговорът идва, когато седящият на циментената ограда мъж отваря бутилката, налива в капачката вода и гарванът започва жадно да пие! Явно, температурата на въздуха е твърде висока и всякакъв страх е пренебрегнат в порива на птицата да се утоли жаждата си!