Когато си млад и кръвта ти кипи (и си заобиколен от толкова млади хора със също така бушуваща кръв), то няма начин да не се включиш и ти в бурната салца, която младите „спретват“ насред улицата в една очевидно латиноамериканска страна, където живота си тече по по-различен начин отколкото в повечето европейски държави. Очевидно по тези места е без значение каква е професията ти или образователния ценз, стига сърцето ти да е отворено за радостни емоции.Граничният полицай, заплашен от съд в Турция: Вярвам, че България ще ме подкрепи, а държавата… (ДОКУМЕНТ)Бившият граничен полицай Михаил Цонков, който е заплашен от съдебно дело в Турция, показа, че е исти…Feb 10 2017skafeto.com

Винаги ще си радушно приет, бидейки свързан с невидимите нишки на винаги високия адреналин в кръвта, така присъщ на младостта.

Вижте на видеото как един млад полицай се включва спонтанно в салцата, завладяла изцяло сърцата на групата танцуващи. Вижте възторженото изражение на лицето му и широките усмивки на партниращите му девойки! И неговото огромно задоволство след края на танца. Тази емоция ще го държи в отлично настроение през целия ден и той ще изпълнява с приповдигнато настроение така отговорните си задължения да следи за обществения ред.

loading...