Смях

На улицата полицай реши да покани на танц жена. Когато ги видите, няма да можете да отделите поглед от тях (ВИДЕО)

На улицата полицай реши да покани на танц жена. Когато ги видите, няма да можете да отделите поглед от тях (ВИДЕО)

Когато си млад и кръвта ти кипи (и си заобиколен от толкова млади хора със също така бушуваща кръв), то няма начин да не се включиш и ти в бурната салца, която младите „спретват“ насред улицата в една очевидно латиноамериканска страна, където живота си тече по по-различен начин отколкото в повечето европейски държави. Очевидно по тези места е без значение каква е професията ти или образователния ценз, стига сърцето ти да е отворено за радостни емоции.Граничният полицай, заплашен от съд в Турция: Вярвам, че България ще ме подкрепи, а държавата… (ДОКУМЕНТ)Бившият граничен полицай Михаил Цонков, който е заплашен от съдебно дело в Турция, показа, че е исти…Feb 10 2017skafeto.com

Винаги ще си радушно приет, бидейки свързан с невидимите нишки на винаги високия адреналин в кръвта, така присъщ на младостта.

Вижте на видеото как един млад полицай се включва спонтанно в салцата, завладяла изцяло сърцата на групата танцуващи. Вижте възторженото изражение на лицето му и широките усмивки на партниращите му девойки! И неговото огромно задоволство след края на танца. Тази емоция ще го държи в отлично настроение през целия ден и той ще изпълнява с приповдигнато настроение така отговорните си задължения да следи за обществения ред.

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Немислимо е да си представим, че плодовете липсват на нашата трапеза. Разнообразието от техните вкусови…
error: Съдържанието е защитено!