Смях

Някои домашни кучета обичат водата, ама други съвсем не искат да бъдат къпани. Вижте и се посмейте (ВИДЕО)

Някои домашни кучета обичат водата, ама други съвсем не искат да бъдат къпани. Вижте и се посмейте (ВИДЕО)

За кои домашни любимци се счита, че обичат да бъдат къпани? Във всеки случай това не са котките. А и като че ли няма нужда от това – те са чисти животни, продължително се „мият“, ближейки козината си, което е добре дошло в чисто поддържаните домове. Затова и ги приемаме охотно в кревата и позволяваме да се „гушкат“ с нашите деца. За разлика от тях, другият основен домашен любимец – кучето – се разхожда задължително навън и се цапа често пъти безобразно! Ето защо, винаги измиваме поне лапите му след разходка, но предпочитаме да го мушнем цялото и под душа!Невероятно, но ФАКТ: научете защо котките и кучетата разбират еднакво нашите емоцииТова изненадващо за почти всички твърдение почива на резултатите от обширно стабилно проучване, пров…Feb 3 2017skafeto.com

За някои породи кучета последното се оказва е почти неприемливо, други го правят с огромна неохота, защото се страхуват или просто не желаят да се мокрят!

Разбира се немалко кучета нямат нищо против да вземат един душ и дори – да поплуват например в морето! А някои кучета го правят с истинско удоволствие, което не може да се каже за тези, които ще видите на видеото! На една от сценките виждате как на ласкавия призив на стопанина неговото куче да влезне в банята, животното реагира с паническо бягство! Друга сценка показва как на въпроса към домашния любимец „Искаш ли душ?“, съпроводено с пускането на водата, следва моменталното му отстъпление, съпроводено с недоволен лай! За някои кучета свалянето на каишката е сигнал, че предстои къпане и се посреща агресивно, докато други се оставят да бъдат влачени по гръб към банята. Има и такива, които ръмжат недоволно и застрашително и правят опити да се скрият! Гледайки всички тези отрицателни реакции оставаме с впечатление, че кучето – преди да стане нашия домашен любимец – следва търпеливо да бъде приучвано да обича къпането и да не се страхува от водата!

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Дори да имате известни предубеждения относно това твърдение, то следващото видео навярно ще ви убеди…
error: Съдържанието е защитено!