https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Животните понякога ни изненадват с тяхната съобразителност и бърз ум. Нормално е да видиш гъски на село, които си стоят кротко зад оградата. Но случаят в това видео е съвсем различен. Тези гъски, които ще видите, умеят да разпознават правилата за движение. Друг е въпросът, че там, където е сниман клипът шофьорите са далеч по-толерантни от нашите. И така – светофарът светва червено и гъските се втурват да пресичат улицата. Правят го точно на пешеходната пътека, в уникален синхрон. Цялото движение ги приветства и им дава път, а операторката, която снима видеото не спира да ги обсипва със суперлативи.Такъв сладур не сте виждали! Страхотна реакция на малко слонче, което вижда ниско прелитащи птици (ВИДЕО)Малките на животните са като хорските дечица. Едва проходили и те започват да опознават света играей…May 16 2017skafeto.com

То наистина си заслужава, защото е рядкост да се види такава съобразителност в една птица.

Най-интересното е, че гъските са наясно, че трябва да изчакат колите да намалеят, за да се приготвят да се пресекат на самата пешеходна пътека. Със сигурност са тренирали и преди точно това, но това в никакъв случай не ги прави по-малко умни, даже напротив. Най-смешното е, че пернатите пресичат доста по-добре от някои хора, които минават на червено.

Забележете, че те не ходят едно до друга, а в стройна колонка , всяка една е в синхрон с предната. Вижте тези симпатяги и ги споделете, ако са ви допаднали.