https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Една предприемчива майка е успяла да улови трогателния момент, когато нейната вече поотрасла дъщеря /примерно на около 5 и половина години/ прегръща своето братче, което няма и годинка. А то се стреми инстинктивно да й отвърне със същото – всеки път, когато застаналото на колене момиченце протяга ръце да прегърне братчето си, то също протяга немощните си ръчички да прегърне своята сестричка.

Освен затрогваща, тази сцена е и много показателна – между разнополовите деца винаги, още в самото начало, се създават невидими връзки на силна обич и преданост, които – с много малки изключения – се запазват с годините.Бебето започва да плаче, но вижте кой моментално успява да я успокои. Сладурчета! (ВИДЕО)Тя е още съвсем, съвсем мъничка – само на 2 – 3 месеца! И като всяко толкова малко бебе лесно се раз…Apr 12 2017skafeto.com

А какво по-прекрасно от това да има любов и разбирателство в едно семейство, независимо от превратностите на живота!

Едно нещо е ясно и е доказано – имате ли по-голяма сестра, тя никога няма да ви изостави в беда и би се грижила за вас до последно! Същото важи и в обратния случай – по-големият брат обича искрено своята сестричка и винаги е готов да й помага и защитава! „Кръвта вода не става!“. Споделете с приятели тези сладури.


loading...