Смях

Такъв сладур не сте виждали! Страхотна реакция на малко слонче, което вижда ниско прелитащи птици (ВИДЕО)

Такъв сладур не сте виждали! Страхотна реакция на малко слонче, което вижда ниско прелитащи птици (ВИДЕО)

Малките на животните са като хорските дечица. Едва проходили и те започват да опознават света играейки си. Всички сме се радвали като наблюдаваме, как котенца и кученца, агънца и кончета, и много други малки на домашни и селскостопански животни тичат и се борят непохватно – толкова мили и безпомощни… Също така, на клипове и телевизионни филмчета сме виждали подобни сценки и с малките на диви животни – лъвчета, рисчета, кенгурчета, слончета и т.н. На това видео няма да видите как си играят малки слончета, а слонче – самотниче, което се „закача“ игриво в рояк от птици.Ще се размажете от кеф! Те извадиха от калта слонче само на 5 дена, вижте реакцията на слоницата! (ВИДЕО)Зловеща кална яма с диаметър 10 метра и стръмни краища – смъртоносен капан за едно едва 5-дневно сло…Dec 2 2016skafeto.com

Под тяхното оглушително църцорене, то ги преследва тичайки напред – назад, пресичайки шосето на обширен резерват, и махайки весело с неукрепналото си хоботче.

Идилична картина – самотно слонче се сприятелява с рояк от птички! Вероятно се „мисли“ – „Как бързо те летят, а аз не мога да ги стигна!“ В същност, това е начин слончето да опознава постепенно света, в който ще бъде много скоро въвлечено – за щастие, под благосклонния поглед на неговата майка.

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Вижте непременно това видео – просто чувстваме, че ще ви хареса. На импозантната сцена на…
error: Съдържанието е защитено!