https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Малките на животните са като хорските дечица. Едва проходили и те започват да опознават света играейки си. Всички сме се радвали като наблюдаваме, как котенца и кученца, агънца и кончета, и много други малки на домашни и селскостопански животни тичат и се борят непохватно – толкова мили и безпомощни… Също така, на клипове и телевизионни филмчета сме виждали подобни сценки и с малките на диви животни – лъвчета, рисчета, кенгурчета, слончета и т.н. На това видео няма да видите как си играят малки слончета, а слонче – самотниче, което се „закача“ игриво в рояк от птици.Ще се размажете от кеф! Те извадиха от калта слонче само на 5 дена, вижте реакцията на слоницата! (ВИДЕО)Зловеща кална яма с диаметър 10 метра и стръмни краища – смъртоносен капан за едно едва 5-дневно сло…Dec 2 2016skafeto.com

Под тяхното оглушително църцорене, то ги преследва тичайки напред – назад, пресичайки шосето на обширен резерват, и махайки весело с неукрепналото си хоботче.

Идилична картина – самотно слонче се сприятелява с рояк от птички! Вероятно се „мисли“ – „Как бързо те летят, а аз не мога да ги стигна!“ В същност, това е начин слончето да опознава постепенно света, в който ще бъде много скоро въвлечено – за щастие, под благосклонния поглед на неговата майка.