https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Плачещите бебета предизвикват у нас смесени чувства – ако ги степенуваме те са: раздразнение, досада, жалост, безсилие да се справим с проблема… Знаем причините едно бебе да плаче и да не може да заскпи и страдаме, че не можем да му помогнем… Но дали е така? Следващото видео, ще ви убеди, че има изход от това положение. Просто не сме го знаели, а е толкова елементарно! Вижте колко ефектно действа този млад американски баща, за да приспи плачещата си дъщеричка, която не е на повече от един месец!Вижте как котката учи бебето да ходи! Невероятно ВИДЕО!Домашните любимци определено са членове на семейството. Когато се появи и бебе, купонът вкъщи става …May 2 2017skafeto.com

С едно изпято дълго и монотонно „Ом“, само да двадесетина секунди ефектът е поразителен – бебето се успокоява и кротичко заспива!

„Нека поясним на любознателните читатели, че звукът „Ом“ се счита за свещен, духовна икона в индуизма и с мистичен характер. Използва се в началото и края на повечето молитви на санскрит. В същност, представлява комбинация от три отделни звука, тъй като на санскрит гласната и гласният звук „о“ произхожда от двугласна дума от а + у и следователно Ом писмено следва да се представи като „Аум“. Така или иначе, вече сте наясно как да приспивате светкавично плачещи бебета! Убедете се сами при пръв удобен случай!


loading...