Смях

Ще паднете, когато видите това 2-годишно украинче какви неща може! То успя да каже всички столици в света (ВИДЕО)

Ще паднете, когато видите това 2-годишно украинче какви неща може! То успя да каже всички столици в света (ВИДЕО)

Ако се потопим в безкрайните дебри на детския мозък ще установим, че той е изключително податлив към запаметяване. Децата, особено най-малките – дори тези под 2-годишна възраст – попиват лесно това, което чуват от възрастните. Някои се оказват по-даровити в това отношение и могат да бъдат приучени да отговарят на въпроси, които, със сигурност, биха затруднили много възрастни! Свидетели сме как двугодишни деца знаят марките на колите и ги определят безпроблемно. Други се оправят със събирането и изваждането на числата и дори таблицата за умножение не е трудна за рецитиране.ОЧИТЕ МИ СЕ НАСЪЛЗИХА! Вижте как 2-годишно момченце рецитира „Обесването на Васил Левски“! ИМА НАДЕЖДА… (ВИДЕО)Нека си припомним 2-годишния Борил, който разтопи Интернет, рецитирайки стихотворението „Обесването …Nov 30 2016skafeto.com

На видеото ще видите един подобен случай – момиченце на 2 годинки отговаря безпогрешно при кръстосан разпит на компетентно жури, кои са столиците на съответно споменатите държави.

Ще чуете за столиците на твърде екзотични държави от Африканския, Азиатския и Южноамериканския континенти, които може би сами не знаете или сте позабравили: Мозамбик, Кения, Панама, Никарагуа, Перу, Индия, Виетнам… – списъкът е дълъг и ви съветваме да опресните познанията си в тази област на географията! А на малката вундеркинд – три пъти ура!

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Всеки градинар е наясно с ужасната напаст, която представляват листните въшки. Това, може би, са…
error: Съдържанието е защитено!