София Джамджиева тъпаци

Родната актриса и телевизионна водеща София Джамджиева, прочула се с пиянските си изцепки в ефира на Фен Тв, скочи много остро срещу колежки, които ѝ подливат вода и се опитват да я разделят с приятеля ѝ, пише show.blitz.bg.

Оказа се, че близки приятели и колеги на дъщерята на Албена Чакърова пречат на семейното ѝ щастие. тя избухна в мрежата с много гневен статус, а засегнатите със сигурност са много.

„Пиша това не за да се жалвам, а защото засяга моето семейство и мъж! Ако има жени, които са горди със своите сексуални възможности и постигат желани резултати чрез тях – евала, аз обаче предпочитам пътя на честта!

Чувам ужасно грозни неща по мой адрес, че ми се драйфа! Най-много ми е неприятно, че от тези лъжи страдат хората, които ме обичат!

Оттук ви тегля една огромна, дълга и протяжна майна! Има достатъчно курви и гнус, която си седи гордо на екран, ще ви замоля там да си изливате комплексите!!!!! Също така ми е странно как всичките лайна идват от колеги и от приятели !!! Благодаря, тъпаци“, пише ядосаната София, след като са пуснали грозни лъжи за нея, искайки да я разделят със сегашното ѝ гадже.


loading...