софи маринова злато

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„От десетина дни съм много щастлива и радостна заради „Злато мое“. Песента е гръцка, по музика на Ставрос, на когото се обадихме, взехме правата, всичко е точно. Като пуснахме песента и няколко дни по-късно имаше над 1 милион гледания. Текстът на песента е на Дони Василева, с която работим от много време“ – похвали се Софи Маринова, която от месец е разделена с любимия си Гринго.

„Вече втора година сме в този коронавирус. Бях решила да не правя заради това нищо ново, но в един момент от цялото това седене вкъщи, реших, че трябва да се реша и да започна отново. Не може все от леглото до хладилника и обратно. В момента обаче няма къде да си представям песента, въпреки че имам много покани, защото всяка седмица излиза нова заповед и всяка е предпоследна. Страхувам се от живота“ – споделя притесненията си гласовитата изпълнителка.

По повод ваканцията на Малдивите, на която бе заедно с Преслава и Константин, Софи разказва забавна история: „Излизам една сутрин, направих си и кафенце. И решавам, че ще влизам във водата. Но понеже съм чувала от филмите, че има акули, взех да си фантазирам, да си ги представям и в един момент се завъртях сериозно и паднах… одрах си ръката, текна кръв, не е за говорене. Страшна страхливка съм (смее се), а в това време Коцето се печеше спокойно на плажа“.

С огромно вълнение Ромската перла си спомни за участието си в „Като две капки вода“, където имаше възможността да се призна ромската перла в образа на своя идол Лили Иванова.

„Много обичам Лили Иванова! Обожавам я! Като й чуя името и дъхът ми спира! Обожавам я! И като ми се падна Лили Иванова в „Като две капки вода“, получих сърцебиене. На другия ден и тя ми се обади, просто настръхвам, бях много щастлива. Получих и подаръци – плакати, албум, плоча.. Купих си грамофон, аз да мога да си пускам нейната плоча. Толкова чисто и хубаво звучи музиката от него“ – разказва Маринова.