Софи Маринова бакшиш

Софи Маринова удари в земята колежките си в попфолк бранша за изкаран най-голям бакшиш за най-кратко време. Ромската перла сподели клипче от участие в ресторант в Слънчев бряг, на което се вижда как за 1 минута и 38 секунди, Софи заработва 150 лева бакшиш.

Щедрият фен е млад мъж от Лондон или поне такова е впечатлението, защото тъкмо за господин от английската столица Софи отправяше поздрави при всяка взета банкнота. Петдесетолевките се изпречваха демонстративно пред микрофона на певицата с всеки висок тон. И двете Софи взимаше с лекота. „Моето сърце плаче пак за теб, плаче и се моли то да си вечно с мен, завинаги, моя любоооов, Данчо Лондон”, пее Софи, като умело вмъква поздрава в песента си „Плачещо сърце”, известна и като „Мое слънчице”.

Накрая Софи реши да изпее за господина от Лондон „една мъжка песен”, както обяви, но не стана ясно коя, тъй като бе в края на клипчето. Така че остава мистерия какъв бакшиш заслужено е прибрала Софи до края на вечерта.

Вижте още:
Под карантина Софи Маринова пее по купониСофи Маринова шашна с клипче в инстаграм, на което извива глас на купон. Пременена в елегантна черна…Apr 18 2021skafeto.com

Софи Маринова като копие на златната маска на ТутанкамонСофи Маринова стана повод за коментари с новата си визия. Ромската перла си е зализала косата, напра…Dec 16 2020skafeto.com


loading...