софи маринонва интеревю

Осем седмици след шумната сватба, Софи Маринова и Гринго сложиха край и се разведоха. Раздялата се превърна в една от обсъжданите теми в медиите. Появиха се какви ли не спекулации по темата, но до този момент певицата пазеше мълчание. Сега Софи Маринова се е съгласила да даде екзклузивно интервю за агенция Блиц за взаимоотношенията си с Гринго. Публикуваме го без редакторска намеса.
Бърза писта: Софи Маринова се разведе с ГрингоСамо след 5 месеца брак с Гринго в края на юни съдът в Етрополе е заседавал по делото за раздялата, …Jul 14 2019skafeto.com

– Софи, защо се разведохте с Гринго?
– Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: „Ще останеш без майка, ще я гръмна“. Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина.

– Ти реши да приключиш този брак след един такъв побой, където ти счупи ръката, нали така?
– Разбира се! Моите приятели са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме отдавна. От самото ни запознаване е започнал д ами посяга. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше прошка… Държах на него, чаках го излезе от затвора, помагала съм му….  Това неговото обаче си е болест, шизофреник е!

– Какво обяснение ти дава на сдобряване след такъв побой?
– Такъв си муе  характерът. Гледам по новините, че 70% от жените са подложени на домашно насилие. Паднало се е и на мен… С такъв човек и приятел не може да си останеш, защото не иска. Болен мозък!

– Много искаше да му родиш дете, но сега радваш ли се, че тази твоя мечта не се осъществи? 

– Господ ме е пазил, какво да ти кажа! Ние сега няма какво да делим и не мога да се отърва от него, какво ли остава ако имахме дете! Мале, мале….
Пиян и дрогиран шофьор блъсна Гринго на Софи МариноваПояви се шокираща новина, че вече бившият мъж на Софи Маринова – Гринго, бере душа след зверска ката…Jul 24 2019skafeto.com

– Той сега те преследва и тормози, защото иска да се съберете, така ли?

– Да, изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нямам намерение да ходя по интервюто, това са първите и последни думи по темата от мен. Нека хората да знаят, да са наясно с истината, но да не ме притесняват и да не ми звънят за коментар други журналисти. Единствено пред вашата медия разказвам случилото, но ми е много тежко да гоовря.
Eтo защо Гринго е биел Софи МариноваСофи Маринова е била системно малтретирана от своя съпруг Тодор Давидов – Гринго не заради ревността…Jul 20 2019skafeto.com

loading...