софи маринова злато

Софи Маринова изкара циганската Нова година в компанията на бившия си мъж Петър, който е е баща на единствения син на певицата Лоренцо. Бившите съпрузи купонясваха зарядно в родното Етрополе.

Софка се снима пред отрупана маса, а до нея бе седнал промененият до неузнаваемост неин първи мъж. Въпреки че Софчето го замени със сина му Дачо, с който живя няколко години, двамата с Петър са останали близки. Дачо не е на празника на Софка, защото той се раздели с певицата, ожени се и има дете, пише Хотнюз.

Съпругата му Галя е и негова доведена сестра от брака на баща му Петър. Преди години той дори лежа в ареста след проблеми с властите в Италия, а после отиде на гурбет в Швейцария. Софка не поддържа връзка с Дачо, но редовно се чува в баща му, разказа тя преди години в интервю. На масата на Маринова има само още една чиния, която очевидно е за общия им син Лоренцо, така че и сегашното гадже на Софка Гринго липсва от гощавката.

Вижте още:
Софи Маринова надцаква данъчни и кредитори в схема с ЛоренцоСофи Маринова е измислила хитра схема как да прецака кредиторите си, пише „Уикенд”. Основен помощник…Nov 21 2021skafeto.com

Коко Динев си поръчал Ицо Хазарта и Софи Маринова да му пеят на уше за ЧНГРапърът и депутат Ицо Хазарта е почти толкова всеяден в музикално отношение, колкото и в политическо…Jan 1 2022skafeto.com


loading...