Софи Маринова шашна

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Софи Маринова шашна всички с поредното решение, което взима. Певицата често попада в странни или нестандартни ситуации, защото търси разнообразие и обикновено й се получава. Ето какво очаква всички фенове на ромския славей.

Софи Маринова отново ще влезе в устата на всички с това, което подготвя. Никой не е очаквал точно това от нея, но уви – по Коледа стават и чудеса, пишат от show.blitz.bg. Ромският славей реши да покаже друго лице на музикалния си талант, за който никой не подозира. Със сигурност гласовитата звезда ще отнесе сериозен хейт, но пък ще има и такива, които ще оценят усилията й.

Дни преди Коледа тя изпя „Остани” от репертоара на незабравимата Паша Христова, като я представи в една по различна версия. Новият вариант на песента е дело на DJane Monique, която често преобразява стари песни, в ново звучене и ги събира в проекта „КавърЪ“. Песента се сдоби и с видеоклип, който ще се появи съвсем скоро по музикалните канали у нас. В него ще видим Софи в две визии, коренно различни една от друга.

„Поканих Софи Маринова за този проект, защото тя има уникални гласови данни и си я представих точно в този проект. Мисля, че се справи изключително добре и направихме една много хубава нова версия на това парче” – сподели DJane Monique.

Маринова не се е колебала дълго и с радост приела предложението за песента. Самата тя е израснала с тези песни и винаги е слушала българска естрада. „Остани” е песен, която донася „Златният Орфей” на Паша Христова през далечната 1971 година. Песента е написана от Николай Арабаджиев, с когото певицата прави едни от най-големите си хитове. На 21 декември тази година се навършват 48 години от смъртта на популярната певица, която загива в самолетна катастрофа. Дали Софи Маринова няма да ни изненада с още естрадни песни, предстой да разберем, до тогава ще се наслаждаваме на „Остани” в изпълнение на Маринова.

Вижте още:Софи Маринова прави Гринго певецСофи Маринова и Гринго са една от най-обсъжданите двойки в последно време. Тяхната бурна любовна ист…Oct 18 2019skafeto.comСофи Маринова отбеляза 44-ти рожден ден в пустинята (СНИМКИ)Софи Маринова, която на 5 декември навърши 44 години, си подари незабравимо изживяване за своя рожде…Dec 8 2019skafeto.com