Софи Маринова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Отбелязването на рождените дни в чужбина отдавна се е превърнало в широкоразпространена практика сред популярните лица у нас, които навярно всяка година застават пред картата на света, изследвайки я задълбочено, за да изберат най-подходящата за случая дестинация, за която да си купят самолетен билет. Така, малко преди важната дата да настъпи, те напускат уюта на своя дом, отправяйки се към летището, за да се отдадат на вълнуващо пътешествие, превръщайки празника си в незабравимо преживяване, за което хората в страната ни да говорят дни наред. Поредното доказателство за това дойде от страна на Софи Маринова, която наскоро посрещна четиридесет и седмата година от живота си на разстояние от над четири хиляди километра оттук, вдигайки наздравици в своя чест в Дубай, пише Дир.бг.

Преди ден певицата се отбеляза в социалните мрежи от Обединените арабски емирства, където е отседнала в луксозния 5-звезден комплекс „Jumeirah Beach“, разположен на самия бряг на Персийския залив. От снимките, които сподели в платформата, става ясно, че е наела стая, предоставяща ѝ спираща дъха гледка към 56-етажната сграда с форма на корабно платно Бурдж ал-Араб, заслужено превърнала се в една от емблемите на космополитния град. Изпълнителката на песента „Love Unlimited“, с която през 2012 г. представи родината ни на международния конкурс „Евровизия“, разкри на своите над двеста хиляди последователи във виртуалното пространство, че значимият ѝ ден е започнал с комплименти от хотела, накарали я да се почувства наистина специална.

„Нека всяка нова глава бъде по-добра от предишната“, гласи картичката, придружаваща десерта, шампанското и ядките, които са ѝ поднесли сутринта.

По-голямата изненада обаче е пристигнала малко по-късно, когато е получила есемес лично Лили Иванова, която е сред кумирите на доскорошната съдийка в предаването „Звездите в нас“. Няма съмнение, че съобщението е било сбъдната мечта за нея, предвид колко пъти в миналото е изказвала своето голямо възхищение от Примата на българската естрадна музика. Освен това, когато преди година трябваше да се превъплъти в нейния образ, паднал ѝ се по време на участието ѝ в шоуто за имитации „Като две капки вода“, тя искрено призна, че се е притеснява да го пресъздаде, защото много я обича. Въпреки това изпълнението ѝ на „Скитница“ получи одобрението не само на журито и публиката, но и на самата легендарна певица, затрупала я след представянето ѝ с подаръци, като свои албуми, концертни DVD дискове, ключодържател с нейните инициали и др.

„Скъпа Софи Маринова, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Благодаря за уважението!“, гласят сега думите на колежката ѝ, придружени от редица сърца, с които Софи побърза да се похвали в своите онлайн профили.

В кратко видео, което сподели там, се разбира, че тържеството за хубавия повод се е състояло вечерта в заведение до Бурдж Халифа, като е преминало в тесен кръг, съставен от няколко приятели. В кадрите му обаче никъде не се вижда любимия ѝ Гринго, на когото преди година прости прегрешенията, приемайки го обратно в живота си. Този факт накара мнозина от почитателите ѝ да си зададат въпроса дали двамата нямат нови проблеми, заради които отново са се разделили.

В клипа се вижда, че дизайнерът на елегантно облекло Чавдар Иванов ѝ поднася парче торта, чиято свещичка Маринова духа, намисляйки си желание. Освен това той ѝ прави подарък – червени рози, аранжирани във формата на сърце в кутия, под които в друго, скрито отделение, наподобяващо чекмедже, стоят сладки изкушения, обвити в бляскав златист целофан.

Още от Лайфстайл