Спайдърмен

Изглежда, че ни очаква още едно лятно изпълнено с герои в новия блокбъстър филм на Marvel. Това показват резултатите от най-новото проучване на Fandango сред феновете на киното за това, което очакват най-развълнувано да видят на големия екран в близките седмици.

Воденият от Том Холанд „Спайдърмен: Далече от дома“ – първото попълнение в Marvel Cinematic Universe след пускането на разбилият много рекорди „Отмъстителите: Краят“, идва на 5 юли по българските кина, беше посочен от феновете на Fandango като най-очакваният блокбъстър, пише BGR.com.

Вероятно това може да се очаква, като се има предвид характерът на предисторията от „Краят“, която бележи един от най-важните моменти в популярната култура и обедини почти две дузини пуснати на екран и свързани с преплетени истории филми. „Спайдърмен: Далече от дома“ е най-очакваният филм на лятото, поради възраждането на Spider-Man като един от фаворитите на феновете на големия екран и неговата история след събитията на един от най-големите филми на всички времена, „Отмъстителите: Краят“, казва главният редактор на Fandango Ерик Дейвис в изявление за резултатите от проучването.

Идвайки в близост зад Спайдърмен по отношение на очакване, междувременно бяха (по ред):

-Човекът ракета
-Годзила Кралят на чудовищата
-Цар Лъв
-История на играчките 4
-Мъже в черно
-Бързи и яростни подаръци: Хобс и Шоу
-Аладин
-Тайният живот на домашните любимци 2


Премиерата на „Спайдърмен: Далече от дома“ е на 5 юли

„Годзила: Кралят на чудовищата“ – какво да очаквамеГодзила, тази висока, облъчена, раздразнителна приятелка и враг на човечеството, е участвала в повеч…May 31 2019skafeto.com

loading...