страшна издънка

Тита е една от младите звезди на България. Нейната слава започна след участието й в „Х фактор“, а след това бързо доби популярност сред младите у нас. Когато един човек придобие по-широка известност и фенове, той не само получава изключителна подкрепа, но и множество критики, тъй като феновете са взискателни, а пък се появяват и редица недоброжелатели. Именно критики получи Тита, след като бе хваната в страшна издънка.

Родните звезди видяха от световните и започнаха масово да обработват снимките си с фотошоп, предават от show.blitz.bg. Някои от тях вече прекаляват и дотолкова се преобразяват, че на живо човек не може да ги разпознае. ладата сензация Тита е сред родните знаменитости, които обичат да „барат“ фотосите си. А страницата Therealsfw9 в Инстаграм я хвана в много нагла издънка.
Спипаха Тита в страшна издънка (Снимка)

Чаровната певица е качила снимка в официалния си профил във „Фейсбук“, но веднага се забелязва кривия матрак до дупарата й. Това е следствие на обработка чрез фотошоп, като се е направила по-слаба. Много често звездите сами се правят на майстори и оправят несъвършенствата по себе си посредством програма. Те обаче не са факири и винаги оставят отпечатък, който издава тяхната измама.

Христина Миленова Христова, по-известна като Тита, е българска поп певица и фотомодел. Тя става известна след участието си във формата X Factor, заедно с Гери-Никол и Мишел Страмински. Родена е в Тутракан. Майка ѝ е от Главиница, а баща ѝ от Силистра. Живее със семейството си в Силистра и учи в езиковата гимназия „Пейо Яворов“ в града. Завършва през 2018 г.

През 2014 г. Тита участва в българското реалити шоу The X Factor, явявайки се като солист, но по-късно съдиите формират женска група с нея, Гери-Никол и Мишел Страмински, наречена „Sweet 16“. На 6 октомври 2016 г. става първата изпълнителка, подписала договор с музикалната компания на Криско – „Adamand Records“. Първата ѝ песен е „Voodoo kukla“ и е в дует с Криско.Синьо лято: Парещата почивка на Тита продължава с пълна сила (ГАЛЕРИЯ)Навън може и да е облачно и градусите да падат, но за Тита все още е лято… При това горещо. И дока…Sep 24 2019skafeto.comРадост за окото: Тита извади огромния си бюст на показ (СНИМКА 18+)Тийнсензацията Тита не спира да радва мъжкото око с провокативни фотосесии. Откакто отслабна, звезда…Aug 16 2019skafeto.com

loading...