Спомен НЛО

Георги Мамалев, Антон Радичев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Катерина Евро и други популярни актьори, свързани с историята на известната музикална група, впоследствие и телевизионно предаване, се завърнаха на сцената на НДК с паметния концерт “Спомен НЛО”. Зала 1 бе претъпкана до горе, имаше и правостоящи, съобщава Lupa.bg.

Спектакълът бе по сценарий на Димитър Стоянович и под режисурата на Лъчезар Аврамов, с музиката на Стефан Димитров и стиховете на Живко Колев и Недялко Йорданов. Димитров е автор на над 80% от песните на славното сатирично трио, прерастнало в тв предаване.

Специален акцент станаха видеоматериалите с покойните членове на екипа Велко Кънев и Петър (Чочо) Попйорданов. Когато на видеостената бяха излъчени ретроспективните кадри, цялата зала стана на крака и бурно аплодира легендарните актьори.

Мамалев, Антон Радичев, Тончо, Камен и Катето Евро предизвикаха фурор в НДК (Снимки)

Тончо Токмакчиев, Георги Мамалев и Стефан Димитров изпълняват хита „Адвокате“ на сцената в зала 1 на НДК

Както се очакваше, Павел Поппандов не се появи на сцената. Месец преди шоуто той обвини Георги Мамалев, че постъпва некоректно към паметта на колегата им Велко Кънев. Оказа се, че Поппандов е бил поканен да участва от организатора – композитора Стефан Димитров, но е отказал.

Мамалев, Антон Радичев, Тончо, Камен и Катето Евро предизвикаха фурор в НДК (Снимки)И Камен Воденичаров вече е част от „Клуб НЛО“

„С този проект екипът на НЛО се завръща във времето на качествените и непретенциозни хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца бяха привилегировани да израснат. Общата цел и мисия е да се провокира отново интереса към доброто съдържание и свободните форми на изразяване“, посочи Георги Мамалев.

Мамалев, Антон Радичев, Тончо, Камен и Катето Евро предизвикаха фурор в НДК (Снимки)

Най-вероятно от догодина „Клуб НЛО“ ще възкръсне в ефира на БНТ. Държавната медиа проявява интерес към сатиричното предаване, въпреки че не разполага със сериозни финансови средства. „Още е рано да се говори за това“, уклончиво заяви Георги Мамалев.

Снимки: Иван Василев, агенция Бул фото
Поппандов гневен: Къде е моралът на Мамалев?Актьорът Павел Поппандов обяви, че няма да участва в готвения в НДК концерт под надслов „Спомен НЛО“…Oct 26 2019skafeto.com


loading...