През миналото лято Силвестър Сталоун претърпя леки сътресения в семейството си – тогава стана ясно, че съпругата му Дженифър Флавин е поискала развод. До такъв обаче така и не се стигна, защото двамата успяха да изгладят различията си и да спасят 25-годишния си брак. 

А сега, по-малко от година по-късно, цялото семейство е решило да ни покаже повече от себе си чрез риалитито The Family Stallone.

И понеже премиерата наближава все повече, цялото семейство даде интервю за Entertainment Tonight. Именно в него те разкриват и някои интересни подробности около онова, което да очакваме от The Family Stallone. А сред тях е и една история, показваща колко близък е актьорът с трите си дъщери.

Оказва се, че Силвестър Сталоун използва дарбата си да пише не само за да създава сценарии на филми, а и за да пише съобщенията, с които дъщерите му зарязват момчета. Това разкри самата Дженифър Флавин. А Сталоун не отрече.

Систин Сталоун дори реши да даде малко повече информация. Без да навлиза в подробности, тя заяви, че баща ѝ винаги иска да завършва съобщенията с „Продължавай да удряш“, запазената му реплика от филмите за Роки Балбоа. Тя изтрива точно тази част, но твърди, че останалото го оставя, защото е наистина добре написано.

The Family Stallone ще дебютира на 17 май в Paramount+, като цялото семейство твърди, че няма да се опитват да копират клана Кардашиян и тяхното риалити. А Сталоун дава и заявка, че това, което ще видим, са истинските им отношения и същности.


loading...