Станишев глези жените си в Милано
Сергей и Моника Станишеви

Сергей Станишев намира все повече време за пътувания и напоследък изненадва съпругата и семейството си с редовни почивки. Последната дестинация, с която бившият премиер поглези жена си Моника и доведената си дъщеря, която носи името на майка си, е Меката на модата – Милано.Станишев брои 700 лв. на нощ за хотел в БоровецСергей Станишев и семейството му си подариха зимна почивка в Боровец в първия месец от новата година…Jan 25 2019skafeto.com

Станишев глези жените си в Милано (СНИМКА)
Моника Станишева с дъщеря си на покрива на Миланската катедрала

В италианския град двете дами се отдали не само на обиколка по скъпарските бутици, но и на исторически туризъм, като дори успели да се качат на покрива на една от най-прочутите катедрали в света, която се намира в Милано – Дуомо.

Това едва ли ще е единствената дестинация, която лидерът на ПЕС и семейството му ще посетят за лятото. Традиционно от години те почиват в съседна Гърция, но не в най-комерсиалните курорти, където има стълпотворение от българи, а посещават по-диви места. Неотдавна бившият министър-председател бе засечен с жена си и децата на борда на частна яхта в Средиземно море – едно от любимите му летни удоволствия. През зимата Станишев сменя плаването и гмуркането със ски туризъм, като тази година той заведе Моника и децата на почивка в Боровец, където семейство нощуваше в един от най-луксозните хотели на Балканите – „Ястребец“, срещу почти 700 лева на нощ.

Екслидерът на БСП не щади средства както за своите наследници – Георги и Дария, така и за доведените си деца – Моника и Венцислав, които са от първия брак на жена му. Станишев демонстрира публично, че не дели наследниците си, като преди няколко седмици бе избрал именно доведената му дъщеря да бъде негова дама по случай голямото завръщане на Стефан Данаилов на сцената на Народния театър с пиесата „Актрисата“, в която си партнира с Аня Пенчева. На бляскавата премиера Сергей се появи под ръка с щерката на жена си, а не със самата нея. Бившият премиер запозна младата девойка с елита на БСП, а по всичко личеше, че тя се чувства комфортно и в свои води.Станишев показа дома си за Коледа, бившият премиер и жена му Моника с чудна къща в „Драгалевци“ (СНИМКА)Коледно настроение цари в дома на Сергей и Моника Станишеви. Навръх най-светлия в интернет пространс…Dec 23 2018skafeto.com

Доведената дъщеря на политика е студентка по маркетинг в един от най-престижните университети в света – този в Ню Йорк. Тъй като била сред най-изявените в курса, пътувала и в кампусите на вуза по света, като последно пребивавала и учила за няколко месеца в азиатския мегаполис Шанхай, Китай. Брат ѝ също бил студент, но бил по-свит и срамежлив и не се включвал даже и в семейните снимки по празници.

loading...