Станкулова

Синоптичката Никол Станкулова, която се подвизава и като панелист в новия сезон на „На кафе“, се показва е доста нетипична светлина, пише БЛИЦ.

Красавицата пусна видео, в което е бясна, крещи и се кара. Никога досега не сме виждали Никол в такава светлина, която е доста далеч от миловидното излъчване, с което ни залива от екрана.

Оказа се, че нейното куче Берта е сгафила жестоко, а Никол изпадна в ужас от видяното. „Златно правило за Берта: ако не ти дават нещо – крадеш и бягаш с него, после скришно ядеш“, пише Никол към видеото.

В клипа хубавицата показва Берта, която скришно е отмъкнала кучешки лакомства и на тайно място ги е изяла всичките. Никол е доста притеснена, тъй като не е полезно за живота на домашния любимец.

Виждаме Никол как се кара на кучето, а то стои мирно и понася тихо вината. „Със сигурност си добра майка“, пишат й нейни почитатели, които са впечатлени от възпитанието, което дава на кучето и вероятно е така и при нейната дъщеря.

Виж още:Синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска – водещи и при ГалаКрасивите момичета на Нова тв – синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, стават част от …Sep 6 2020skafeto.com

Никол Станкулова с емоционално послание към дъщеря си (Снимка)Никол Станкулова е една от българските синоптички, които правят много приятно впечатление на зрители…Nov 14 2019skafeto.com

Никол Станкулова избра красиво име за първородната си дъщеряКрасивата синоптичката на Нова телевизия, Никол Станкулова роди момиченце миналата неделя, съобщава …Nov 16 2018skafeto.com

loading...