Стефани Обадяру мъж

Стефани Обадяру, която заместваше Никол Станкулова и Гери Малкоданска, най-сетне показа бащата на детето си. Както вече се писа, полунигерийката чака бебе. Тя забременя само месеци, след като излезе на екран и днес вече не се изявява като синоптичка.

Станкулова се върна обратно на работа много бързо, след като роди второто си дете, а сега е ред и на Стефани да гушне своя първи наследник.

Приятелят й е Николай Колев, съименик на легендарния телевизионен коментатор и е футболист във „Витоша“- Бистрица. Неизвестната доскоро красавица дължи екзотичната си външност на микс от гени – майка българка и баща нигериец. За съжаление момичето губи татко си преди 8 години, когато е едва на 14, а мъката от кончината му е незараснала рана за нея и до днес.

Ето от кого е бременна новата синоптичка (Снимки)

Ето от кого е бременна новата синоптичка (Снимки)

Вижте още:
Синоптичката на „Нова“ Стефани: Треперя от страх в ефир„От малка мечтаех да бъда актриса. Това е най-голямата ми мечта. Телевизията също ми е интересна. Пр…Nov 6 2021skafeto.com

Стефани мечтае да е детска учителкаПреди месец екипът на Нова тв се сдоби с нова звезда. Това е екзотичната синоптичка с нестандартно и…Nov 28 2021skafeto.com


loading...