стефан гала

„Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не се прибирах по 3 дни от заведения. След Гала се надявам никога да не разбера какво е“. Това сподели пред Мариян Станков-Мон Дьо половинката на телевизионната водеща Стефан Николов, пише Дир.бг.

Той сподели, че се смята за доста грешен човек.

„Залитал съм доста в живота си, сега умея да хвана една пътека и да имам ясна цел, която да преследвам. Това е откакто започна връзката ми с Гала, промени ме“, каза още Стефан.

„За различните хора, съм различен човек. Аз съм доста пъстър образ, абсолютно нормален, критикуващ, на моменти мислещ, несъобразяващ се с някакви догми. Аз съм обичащ човек с голямо сърце“, разкри за себе си той.

Стефан разказа и как с Гала са се запознали. „Преди години пишейки един смс след прясно запознанство започна кореспонденция, която продължи половин година. Не знаех, че пращам смс на Гала и коя е тя. Два месеца след това разбрах коя е. Бях впечатлен, стреснах се. Знаех, че е известна. 15 години по-късно тя е моя жена“, каза Стефан.

„Гала е моето момиче. Тя изгаря за мъжа, който обича. Аз съм човек, който не крие чувствата си, най-голямата грешка е, че си мислим, че имаме време“, каза още той.
Стефан коментира и ситуацията с вируса у нас. „Занимавам се с производство на пчелни продукти. Този вирус ни отнесе като мокри котета. Дори да си постигнал много, винаги може да те удари нещо и да те върне назад. Паниката се отрази на всичко, особено на продажбата на пчелни продукти. Беше важно да вземеш олиото, боба и ориза и да се презапасиш. На минус съм, много кошери измряха“, заяви мъжът на Гала.

„Около нас всичко изобилства, а сега търсим необикновено лекарство за обикновен вирус. Не сме високо в тази еволюционна йерархия. Когато пролетта ни казваха, че есента ще има втора вълна, отговаряхме с „каква втора вълна, слънцето ще го убие“. Хора, това не е някакъв комар“, заключи Стефан.

Виж още:Гала: Със Стефан не се пазим, но бебе няма„Аз съм изключителен перфекционист и работохолик, много съм педантична, когато си върша работата. От…Mar 8 2020skafeto.com

Те не търпят забележки! Стефан и Гала вдигнаха страховит скандал на летищетоГала и мъжът ѝ Стефан възпрепятствали работата на летище София, научи „Ретро“. Автомобилът на тв вод…Sep 11 2019skafeto.com

Гала и Стефан се прибраха от Малдивите и се изфукаха как са се напили (СНИМКА)Гала и Стефан загърбиха райската идилия на Малдивите, за да се върнат в България и да отбележат имен…Aug 18 2019skafeto.com

Гала и Стефан с инфарктен полет, самолетът им се приземи във водата (ВИДЕО)С инфарктно преживяване започна вълшебната си почивка водещата на „На кафе“ Гала, пише „Хотнюз“. Тя …Aug 4 2019skafeto.com

loading...