стефан джип

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Пътен инцидент претърпял мъжът на Гала преди дни. Стефан блъснал лъскавия им джип за 150 бона на столичния бул. „България“. По време на инцидента не бил заедно с тв звездата, а сам, но се отървал без наранявания. Щети имало само по баровското возило, което останало без номер и със строшен фар, пише Ретро.

Ремонтът щял да струва прескъпо, защото частите за БМВ Х6, каквото тв двойката кара от три години насам, не са никак евтини. Двамата се сдобиха с мощното возило, докато Стефан все още бе на хранилка в предаването на жена си и вземаше крупна заплата като ководещ. Срещу солидния кеш от 150 бона те се радват на класически екстри като кожен салон, автоматична старт-стоп система, затопляне на седалките, зоново разделен климатроник, телевизор и какво ли още не. Гала не сяда зад волана на джипа, а любимият ѝ се подвизава и като неин шофьор. Именно той всяка сутрин я откарвал до студиото на „На кафе“, а после я прибирал до дома им.

Когато Стефан съобщил на тв водещата, че е катастрофирал, тя едва не припаднала, защото имала зад гърба си тежък пътен инцидент в миналото, който я белязал завинаги и до ден днешен тя изпитвала панически страх от дълги пътувания. Звездата на „На кафе“ навремето катастрофирала с бившия си мъж насред Кресненското дефиле.

Тогава с Константин Будев, който е баща на дъщеря ѝ Мари, още били гаджета и пътували с приятелска двойка. Тъкмо се връщали от Смилян, откъдето си купили прочутия смилянски боб, когато шофьорът изгубил контрол над джипа и той се затъркалял в тъмната пропаст директно към река Струма. Пропадайки в нищото, Гала много се изплашила, виждайки как фаровете на джипа са опънали светлинните си лъчове към небето и изтръпнала от ужас. По-късно видяла, че джипът се държи на едно тънко дърво, колкото човешка ръка, но явно с жилав ствол и именно то възпряло мощната машина да се цамбурне в реката. За щастие обаче, всички се отървали само с уплах, нямало пострадали.

Оттогава тя се притеснявала да не изживее същия кошмар повторно. Случвало се е да прави забележки за скоростта на Стефан дори пред последователите си в социалните мрежи, когато двамата излъчват преки видеа от своите пътешествия. Почти всеки уикенд Гала и по-младият ѝ любим се отдават на романтика в различни красиви кътчета на родината. Не е тайна, че водещата е сред най-богатите тв звезди у нас. Освен че е „позлатена“ от шефовете в Нова телевизия, Гала е акционер в една от продуцентските фирми на Маги Халваджиян, а освен това има и своя козметична марка. Русокосата амбиция успешно търгува с кремове против бръчки по 80 лева, които не са по джоба на всяка жена.

Виж още:Гала отнесе солена глоба заради „На кафе“Разговорите на сексуална тематика рано сутрин в „На кафе” по Нова телевизия вече са табу, съобщава в…May 25 2021skafeto.com