https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Възлюбеният на Гала – Стефан Николов, си развява коня из социалните мрежи, където бройка наред красиви жени. На няколко пъти сме писали за свалките на изживяващия се като несломим плейбой мъж, но той продължава да ухажва дами и да им предлага доставки на мед до дома, разбра се, само ако са без мъжка компания. До редакцията на „Уикенд” са писали повече от 5 представителки на нежния пол, които са споделяли за свалките на Николов и дори са изпращали снимки на чатове с бизнесмена. Той обаче не спира с набезите си над красавици…

„Явно обича да пише съобщения. Така навремето е свалил Гала и сега продължава със същия подход. Много е активен в инстаграм. Дори и на 20-годишни момичета пише, както и на 40-годишни, но само ако са запазени майки”, коментираха пред вестника ни потресени от поведението на Стефчо, който явно от години флиртува с непознати зад гърба на Гала. Дали тези свалки прерастват в нещо повече, не се наемаме да твърдим.

Не е ясно защо блондинката си затваря очите за поведението на любимия си, когото брани като майка орлица. Стефан Николов се държи като малко дете, което тв звездата глези, издържа и обгрижва. Всички забелязват, че тя е тази, която обича по-истински във връзката им. Плевенчанката превъзхожда мъжа си с красота, ум и пари, но въпреки това той й се „отблагодарява” с безобразни свалки с млади и не толкова млади дами.


Много мъже си мечтаят за жена като блондинката, но любимият й явно не я оценява

Из социалните мрежи много лесно могат да се намерят жени, които се оплакват, че бизнесменът, който произвежда мед, настървено ги сваля в инстаграм. Той дори се е пробвал при майка и дъщеря, едната на 40, другата на 22 години, научи „Уикенд”.

„Гала дори и да го види с някоя на калъп, пак ще каже, че е постановка или измислица на медиите, както се оправдава всеки път”, смятат близки на тв водещата. Те са убедени, че тя е пределно наясно със слабия му ангел, но явно предпочита да си затваря очите.

Тези дни Стефчо беше попилян от поредните коментари на потребителки в нета, които се смееха на блондинката, че дундурка мъжлето си, което си чати и се сваля с мадами наред.

„Този човечец е ръсил мръсотии на моя приятелка, без дори да се познават лично. Тя е засукана мацка, а той я е забелязал в интернет случайно. И се почнало. То не били комплименти, то не било лигавене, то не били покани за срещи. Писал й: „Искаш ли да ближеш моя мед?”. Какви срещи бе, аланкоолу?! Всички те знаят кой си, не те ли е страх, че жена ти ще разбере?! Как не те е срам да се държиш така!”, коментира дамата.

В крайна сметка обясни, че приятелката й е отрязала известния мераклия, но не пропусна да посъветва Гала да си отваря очите и да не бъде толкова ларж с мъжа си – във всеки един аспект. Това не са първите такива оплаквания за Николов, което показва, че той е неуморен и е на принципа „да пробвам, пък може да ми се отвори парашутът”.

„Уикенд” научи, че любимият на Гала се хвалел пред приятели, че е добре запознат с най-известните и оборотни леки жени в по-големите градове на България и дори си има списък с контактите им, които прилежно си актуализира. Стефан определено е най-безцеремонният мъж по отношение на флиртове в родния шоубизнес. От своя страна Гала вярва безрезервно на любимия си, вярна му е и много го обича. Както се казва – „Хубавите ябълки прасетата ги ядат”.


loading...