Стоичков Тръмп

Христо Стоичков разпали страстите в социалните мрежи със снимки от голф игрище, където партньор в играта е Доналд Тръмп, предава Корнер.

Бившият президент на Щатите е запален по спорта, който се превърна в основно занимание за свободното време и на българския кавалер на „Златната топка“, откакто живее и работи зад Океана.

На фотосите Тръмп е с шапка със слогана „Make America Great Again“, който бе негово предизборен лозунг на вота, изкачил го за лидер на нацията преди 5 години.

Големите играчи – Стоичков срещу Тръмп на голф (СНИМКИ)

Големите играчи – Стоичков срещу Тръмп на голф (СНИМКИ)

„На голф с Доналд Тръмп! Приятните изненади не са само на футболното игрище. Големите играчи – също.“, написа под публикацията в социалните мрежи Стоичков.

Той често прекарва уикендите, а и всеки почивен ден на зеленото игрище, където среща и други знаменитости, най-вече в спорта.

Тръмп пък е притежател 19 от най-големите голф комплекси на планетата, включително край Маями, където от тази седмица има и елитен турнир за професионалисти.

Първите реакции във Фейсбук бяха забавни, като дори се четат коментари от типа „бивш и бъдещ президент на Щатите“. Разбира се – от български фенове и с очевидно чувство за хумор.

Още от Лайфстайл


loading...