Сузанита гадже

Сузанита е сред най-противоречивите личности в родния шоубизнес. Тя придоби славата си, благодарение на скандал и след това претърпя най-различни метаморфози, които доведоха до някои крайности. Днес обаче тя показа новото си гадже. Това е една добра новина, която се надяваме че ще й помогне да преживее по-лесно и бързо турболенциите в живота й.

Скандалната Сузанита отново се носи на крилете на любовта. Родителите й се надяват този път да не бъде подложена на физически и психически тормоз, какъвто й причиняваше предишното гадже, предават от show.blitz.bg. В Инстаграм тя не веднъж е казвала, че се чувства специална и много обичана с човека до себе си, но единственото, което последователите й можеха да видят бяха татуировките на нейния възлюбен.
Сузанита показа новото си гадже (Снимка)

Явно вече е се е уверила в сериозните отношения на момчето, след като реши да покаже лицето му. Явно двамата вече нямат причина да крият любовта си и това си личи от снимките, които щерката на Орхан Мурад сподели. Последователите на напористата звезда одобряват този път избора й на гадже. Запознати издават, че момчето е стабилно и само той може да вкара Сузи в правия път. Откакто е с него тя е спряла наркотиците и ходят на разходки по планините, вместо да виси в нощните клубове.

Сузан Мурад, известна като Сузанита, е българска хип хоп и поп фолк певица. Сузанита е дъщеря на българскя поп фолк певец Орхан Мурад. Започва да изкарва видеоклипове през 2012. През лятото на 2017 г. излиза новата ѝ песен „Луцифер и Буда“ и става един от най-коментираните изпълнители в България. По-късно през същата година, тя издава дует с Андреа, песента Строго забранено

Вижте още:Орхан Мурад в откровено интервю за Сузанита и Фестивала на мръсната песенОрхан Мурад напоследък е в медийното внимание не заради професионалните си заслуги, а заради скандал…Jun 18 2020skafeto.comСузанита: 3 години бях в плен на дрогата17-годишната певица Сузанита излезе от клиника за наркозависими преди по-малко от месец. Тя избра да…May 17 2020skafeto.com


loading...