супергероите

Супергероите са едно от нещата, с които израстват поколения деца. Те не само са развлекателни, но и дават добър пример на малките, че доброто винаги побеждава и винаги има надежда. Днес ще ви представим как се промениха някои от най-известните супергерои в годините.

Актьорите се променят през годините. Някои успяват да запазят младежкия си вид, докато други почти не приличат на себе си, пишат от dama.bg. Но същото важи и за супергероите. Те също се променят и израстват през годините, особено с днешните компютърни ефекти. Представяме ви 4 супергерои и как се промениха те от първата си поява на екран и днес.

8Супермен през 2017 година

Снимка: dama.bg

Супермен и измислен супергерой от американските комикси, издавани от компанията Ди Си Комикс. Персонажът е създаден от писателя Джери Сийгъл и художника Джо Шустър, гимназисти от Кливланд, Охайо, през 1933 г. Те продават правата за героя на „Detective Comics“, бъдещите Ди Си, в 1938 г. Дебютът на Супермен е в „Екшън комикс“ бр. 1 (корицата е издадена юни 1938), който е последван от моментален успех – участие в различни радио серии, вестникарски колонки, телевизионни програми, кинофилми и видео игри.

Назад

Вижте още:
Най-лошите роли на най-добрите актьори в ХоливудДори и най-добрите актьори понякога правят грешен избор за това в кой филм да участват. Разбира се, …Nov 8 2019skafeto.com6 актьори, които се срамуват от свои култови ролиКакто има различни хора, така има и различни актьори. Това означава, че понякога те, също като нас, …Oct 11 2019skafeto.com