Супергероите са едно от нещата, с които израстват поколения деца. Те не само са развлекателни, но и дават добър пример на малките, че доброто винаги побеждава и винаги има надежда. Днес ще ви представим как се промениха някои от най-известните супергерои в годините.

Актьорите се променят през годините. Някои успяват да запазят младежкия си вид, докато други почти не приличат на себе си, пишат от dama.bg. Но същото важи и за супергероите. Те също се променят и израстват през годините, особено с днешните компютърни ефекти. Представяме ви 4 супергерои и как се промениха те от първата си поява на екран и днес.

7Супермен през 1948 година

Снимка: dama.bg

С помощта на този успех, Супермен изгражда архитипа за супергерой и се утвърждава като една от най-популярните фигури в американската комикс културата. Към персонажът се окачени епитети като: „Голямото синьо момче-скаут“, „Човек от стомана“, „Човек от бъдещето“ и „Последния син на Криптон“. Персонажът представлява костюмиран борец срещу престъпността и авантюрист, който с помощта на извънземни сили се бори със злото и неправдите в обществото. Произходът на Супермен води към планетата Криптон, където е роден под името Кал-Ел. Миг преди да бъде унищожена планетата, неговият баща ученият Джор-Ел изстрелва невръстния си син с ракета към Земята.


Вижте още:
Най-лошите роли на най-добрите актьори в ХоливудДори и най-добрите актьори понякога правят грешен избор за това в кой филм да участват. Разбира се, …Nov 8 2019skafeto.com6 актьори, които се срамуват от свои култови ролиКакто има различни хора, така има и различни актьори. Това означава, че понякога те, също като нас, …Oct 11 2019skafeto.com