ВМРО Слави Стефан Янев

Рокада в националния ефир ще изненада зрителите. Късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“ се завръща на екран тази събота (22 януари) в 21:00 ч. със своя втори сезон. Много забавление и срещи с популярни личности очакват зрителите в студиото, а водещ на предаването става актьорът Ники Станоев, познат на широката аудитория като актьор на Слави. Hotnews.bg припомня, че той ще замени Митко Павлов, който изкара един сезон като водещ на предаването. Черният му хумор и твърде шаблонните гости и въпроси не донесоха никакъв рейтинг на предаването, което тръгна с голяма реклама.

От националната телевизия сега пак обещават „Събота вечер с БНТ“ да е наситено с ударни дози хумор и забавления, както и вълнуващи интервюта със звездни гости. Във всеки епизод водещият Ники Станоев ще представя атрактивен обзор на интересни теми от страната и света и ще дава своите оригинални отговори на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи, в рубриката „Аз само да попитам“.

Всяка събота вечер Ники Станоев ще посреща в студиото популярни личности, които разкриват повече за себе си, а водещият ще ги поставя в необичайни ситуации и предизвикателства. Първите звездни гости на Ники Станоев тази събота ще бъдат до болка познати -един от най-обичаните български изпълнители Любо Киров и неотразимата Невяна Владинова – Златно момиче и втори вицепрезидент на Федерацията по художествена гимнастика.

Повече за Ники Станоев

Ники Станоев е актьор и популярен стенд-ъп комик. Завършва актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и през 2003 г. стъпва на сцената на Народния театър „Иван Вазов“. Скоро след това започва телевизионната си кариера като актьор в предаването „Шаш“, а в последствие става репортер в „Полет над нощта“ по БНТ. През 2005 г. е избран за водещ на музикално предаване по ББТ, a след това печели кастинга „Народен артист“ към предаването „Шоуто на Слави“, с което става първият актьор, влязъл в екипа с публичен кастинг.

Виж още:Слави като в турски сериал: Вижте пълния списък на жените в живота муИмето на Слави е свързвано с много млади и красиви жени, част от които си мечтаят да са в леглото му…Jan 13 2022skafeto.com

Ето от кого е бременна новата синоптичка (Снимки)Стефани Обадяру, която заместваше Никол Станкулова и Гери Малкоданска, най-сетне показа бащата на де…Jan 17 2022skafeto.com


loading...