съпруга на Малкоданска

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Интересна промяна в новия сезон на „На кафе“ прикова вниманието на зрителите. Става дума обаче не за панелистите в студиото, а за интериора. Оказа се, че този път екипът на предаването е заложил на професионалисти в областта, за да преобразят студиото си в нещо наистина удивително.

И макар бременната Гергана Малкоданска да не е вече сред панелистите в „На кафе“, всъщност всеки делничен ден е на работа в шоуто. Тя е „виновна“ за красивия декор в студиото на „На кафе“, който прави впечатление на всеки с изтънчен вкус.

Половинката на Гери Малкоданска – интериорният дизайнер Алекс Ковачев, е аранжирал декора на предаването на Гала. Оказа се, че къдрокосата синоптичка е нагазила доста дълбоко в дебрите на професията на половинката си и лично е помагала с идеи при декорирането.

Този телевизионен сезон съм заложила на работни понеделници и не само, ама без грим. Тоест физически не съм на панелската част в „На кафе“ , но пък заедно с Алекс Ковачев и „Elegant Living“ аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там“, радва се Малкоданска.

Припомняме, че Алекс Ковачев е правил и дома на тв водещата Гала, а тяхното познанство датира преди постъпването на Гери в телевизията. Ковачев е търсен интериорен дизайнер по цял свят, а проектите му са зашеметяващи и отличени с престижни награди в областта, пише БЛИЦ.

Виж още:Гери Малкоданска вбеси зрителите на „Черешката“Гери Малкоданска вбеси зрителите в „Черешката на тортата“, след като нарече сътрапезника си Георги М…Feb 4 2021skafeto.com

Ето го луксозния апартамент за 2 млн. на Гери МалкоданскаДни преди Коледа синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска и съпругът й – интериорният диза…Jan 9 2021skafeto.com