дъщеря ласкин

„Нашият живот със София се промени преди две години. След катаклизма, който ни се случи тогава, дори заради тази пандемия не съм стигала до кой знае какви философски изводи“, сподели Александра Сърчаджиева в „Събуди се“.

Актрисата припомни, че в началото на 2019-та си отиде Иван Ласкин, нейн съпруг и баща на дъщеря й. Актрисата се надява, че е добра майка – не само защото всяка вечер танцува със София и се опитва да я забавлява по най-подходящия начин.

В момента наследничката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев продължава снимките в „Откраднат живот“.

На 7 и 8 март е премиерата на „Всички освен мен“ в Сатирата, където Александра си партнира и с Любо Нейков, който пък е нейн баща в докторския сериал. „Радвам се, че това представление ще започне своя театрален живот. То е много трудно“, разказа актрисата.

На 10 март започва репетициите за своя моноспектакъл, в който смело ще сподели живота си с публиката.

Вижте още:
Алекс Сърчаджиева и Ралица Паскалева жестоко скараниНова телевизия успя да скара Алекс Сърчаджиева с колежката й Ралица Паскалева. Жената на Теодор Салп…Jan 25 2021skafeto.com

Алекс Сърчаджиева се завръща в Нова твСлед 10 успешни сезона тази пролет зрителите ще видят финала на сериалa с най-голям брой епизоди в б…Jan 28 2021skafeto.com

loading...