тайната на Анелия

Анелия е една от най-утвърдените и обичани от публиката поп-фолк фурии у нас. Тя впечатлява не само с талант, но и с безупречната си визия, независимо от повода. Днес ви представяме и каква е тайната на Анелия за тази красива и стегната фигура. По-лесно е, отколкото предполагаме.

Фолкпевиците са едни от най-одумваните личности в светските среди. Всяка една тяхна изява се след изкъсо. За това е важно те да поддържат перфектна визия и стегнато тяло, пишат от zdrave.to. “Здравето е най-голямото богатство“, написа в социалната мрежа Анелия, а с кратко видео издаде каква е тайната й за стегнато тяло.

В своя тренировъчен план певицата залага на системата “Battling Rope Training”, която се основава на изпълнението на специфични движения с бойни въжета. Този тип тренировки са хит сред почитателите на спорта, защото предоставят възможност както за интензивна кардио дейност, така и за подобряване на цялостната мускулатура на тялото. Освен редовните тренировки в спортната зала, Анелия залага и на подбрано меню на трапезата, в което присъстват предимно свежи плодове и зеленчуци и био продукти.

Анелия е родена на 1 юли 1982 г. в Стара Загора, в семейството на Светла и Георги Атанасови. Майка ѝ е родом от Санданския край (дядото на Анелия по майчина линия е от с. Ласкарево, баба ѝ е от с. Любовка), но още малка се премества със семейството си в Стара Загора. В рода на Анелия по майчина линия има музиканти, а дядовците ѝ са гайдари и тамбуристи. Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас. Майка ѝ пее в група до 35-годишна. Анелия започва да взима уроци по пиано още в детската градина. Когато е във 2-и клас, по инициатива на нейна учителка по пеене в началното училище Славка Иванова е сформирано триото „Гласовити тракийчета“, в което участват Анелия и още две нейни съученички.

През 1994 г. триото записва в „Балкантон“ собствена плоча с народни песни, предимно от Тракийската фолклорна област. Също по инициатива на Славка Иванова, след това Анелия пее в малкия хор на ансамбъл „Загорче“. През този период тя ходи и на уроци по народни танци и тренира художествена гимнастика. По препоръка на Димитър Колев, диригент в Радио „Стара Загора“, в началото на 5-и клас започва да учи гъдулка при Начко Влайков. През 1996 г. Анелия е приета в Средното музикално училиже „Филип Кутев“ в Котел – пета в класирането на приетите ученици с оценка 6,00 по гъдулка и 5,50 по солфеж.

Вижте още:Анелия призна най-съкровените си желания за 2020 годинаАнелия е сред най-обичаните български поп-фолк певици. Тя впечатлява феновете си не само с песните и…Nov 16 2019skafeto.comДъщерята на Анелия разкри каква иска да стане15-годишната дъщеря на певицата Анелия и Коко Динев – Ивон Динева, нарисува първата си картина, видя…Nov 23 2019skafeto.com

loading...