тайната на Шакира

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Шакира е сред найдобре изглеждащите звезди в световен мащаб, независимо от своите години и заетост. Тя намира начин постоянно да се поддържа във форма и днес е разкрита тайната на Шакира за перфектна фигура.

Вероятно знаете, че Super Bowl е най-важното, бляскаво и значимо събитие за спорта в САЩ, предават от zdrave.to. Това е финалът на първенството на Националната футболна лига там и за него се говори със седмици, но не заради самия спорт, а заради шоуто между половините на играта, както и за рекламите около шоуто. На Super Bowl догодина на полувремето ще пеят Дженифър Лопез и Шакира. И тъй като събитието е наистина огромно, мащабно и значимо, двете певици вече се готвят усилено за него.

Разберете какъв е хранителният режим и тренировъчния план на Шакира:
За Super Bowl-формата си Шакира се е доверила на Ана Кайзер, при която певицата тренира по 5 пъти седмично, като всяка тренировка продължава 75 минути.

Диетата
Шакира се храни доста чисто, като залага почти изцяло на здравословни протеини и много зеленчуци. Зеленчуците представляват между 60 и 80% от храната ѝ за деня, а между 20 и 40% са протеините. Как изглежда един ден на Шакира? Денят ѝ започва със силно кафе, не закусва. На обяд най-често хапва салата и риба. Ако огладнее преди вечеря, хапва супа. За вечеря пък най-често яде пържола с печени домати или спанак. Десертът ѝ е черен шоколад.

Тренировките
Тренировките на Шакира не са съвсем традиционни. В тях са заложени доста упражнения за сила и издържливост, но има и специална част, посветена на танците, в която работи по хореографията за шоуто.

Проблемите
Ана Кайзер споделя, че като за всяка заета жена, и за Шакира е трудно да отдели време за тренировка, а в залата да не мисли за нищо друго, освен за себе си. Съветът, който прочутата треньорка и хореографка дава на всички жени, е прост – добър сън, добра храна, здрави тренировки. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:Депресията не подмина и ШакираШакира е една от най-известните певици на нашето време. Звездата й бързо изгря, след като тя впечатл…Nov 15 2019skafeto.comТита със смела заявка: Аз съм малката ШакираКогато изгрее звездата на някого, обикновено той се стреми да се отличи от всички останали артисти, …Sep 13 2019skafeto.com


loading...